AK Parti Kartal ilçe teşkilatı binası silahlı kişi ya da kişilerce işgal edildi (2)

  Murat DELİKLİTAŞ/İSTANBUL, () KARTAL, Üsküdar Caddesi'nde AK Parti Kartal İlçe teşkilatı binasına giren silahlı kişi ya da kişiler binayı işgal etti. Binadakileri dışarı çıkaran kişi ya da kişiler, 7 katlı binanın...

01 Nisan 2015 Çarşamba 11:49
AK Parti Kartal ilçe teşkilatı binası silahlı kişi ya da kişilerce işgal edildi  (2)






 

Murat DELİKLİTAŞ/İSTANBUL, () KARTAL, Üsküdar Caddesi'nde AK Parti Kartal İlçe teşkilatı binasına giren silahlı kişi ya da kişiler binayı işgal etti. Binadakileri dışarı çıkaran kişi ya da kişiler, 7 katlı binanın en üst katındaki iki pencere camını kırdı ve üzerinde kılıç motifinin de olduğu bir Türk Bayrağı astı.  Olay yerine sevk edilen çok sayıda polis çevre güvenliği aldı. Olay yerinde bir ambulans da hazır bekletiliyor. Bir eylemci zaman zaman cama çıkarak kalabalığa doğru konuşma yapıyor. Olay yerine özel harekat polisi sevk edildi. Özel harekat polisleri binaya giriyor. İçeride kaç kişinin olduğu henüz belirlenemedi.


(FOTOĞRAF)

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.