AK Parti'li yöneticileri şehit eden teröristler etkisiz hale getirildi

İçişleri Bakanlığınca, 2016'da AK Parti Özalp İlçe Başkan Yardımcısı Muştu, bu yıl da AK Parti Özalp İlçe Başkan Yardımcısı Ahi'nin şehit edilmesi olaylarının faili 4 teröristin etkisiz hale getirildiği bildirildi.

19 Ağustos 2017 Cumartesi 15:12
AK Parti'li yöneticileri şehit eden teröristler etkisiz hale getirildi






ANKARA (AA) - İçişleri Bakanlığından yapılan açıklamada, geçen yıl AK Parti Özalp İlçe Başkan Yardımcısı Aydın Muştu, geçen ay da AK Parti Özalp İlçe Başkan Yardımcısı Aydın Ahi'nin şehit edilmeleri ile 15 Ağustos'ta Van Başkale Jandarma Komutanlığına yapılan silahlı saldırıda Esmanur Şengüller'in yaralanması olaylarının faili 4 teröristin etkisiz hale getirildiği belirtildi.
Açıklamada, operasyonun Hava Kuvvetleri Komutanlığının desteğiyle yapıldığı kaydedildi.

Türk Silahlı Kuvvetlerinden sabah saatlerinde yapılan bilgilendirmede de söz konusu teröristlerin Van'ın Başkale ilçesi kırsalında etkisiz hale getirildikleri bildirilmişti.
Muhabir: Sertaç Bulur

Son Güncelleme: 19.08.2017 15:15
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.