Akaryakıt istasyonunda alacak kavgası: 1 yaralı

Bülent DİKTEPE/KARABÜK, () - KARABÜK'te, Tufan ve Serkan A. kardeşler, araarında alacak anlaşmazlığı bulunan Ercan Çukur'u, akaryakıt istasyonunda yumruklayıp pompalı tüfekle bacağına ateş ederek yaraladı. Güvenlik...

27 Şubat 2015 Cuma 19:00
Akaryakıt istasyonunda alacak kavgası: 1 yaralı






Bülent DİKTEPE/KARABÜK, () - KARABÜK'te, Tufan ve Serkan A. kardeşler, araarında alacak anlaşmazlığı bulunan Ercan Çukur'u, akaryakıt istasyonunda yumruklayıp pompalı tüfekle bacağına ateş ederek yaraladı. Güvenlik kamerasına yansıyan olayın ardından iki kardeş kaçtı.
Olay, sabah saatlerinde Balıklar Kayası Mevkii'nde meydana geldi. Tufan ve Serkan A. kardeşler, iddiaya göre alacak meselesi yüzünden aralarında husumet bulunan Ercan Çukur'un otomobilinin önünü kendi otomobilleriyle kesti. Çukur, otomobilden inip yakındaki akaryakıt istasyonuna sığındı. İki kardeş, otomobilleriyle kovaladıkları Çukur'u istasyonda kıstırıp yumrukladıktan sonra pompalı tüfekle bacağına ateş etti. Ercan Çukur yaralanırken, Tufan ve Serkan A. kaçtı. İlk müdahalesini istasyon çalışanlarının yaptığı Ercan Çukur, ambulansla Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Tedavi altına alınan Çukur'un hayati tehlikesinin bulunmadığı belirtildi.

Çukur'un yumruklanması ve pompalı ile vurulması akaryakıt istasyonun güvenlik kamerasına yansıdı. Kamera görüntülerine el koya polis, iki kardeşi yakalamak için çalışma başlattı. Öte yandan aracında pompalı silah bulunan Ercan Çukur'un, 1 hafta önce Tufan ve Serkan A. kardeşlerin otomobiline park halindeyken silahla ateş açtığı belirlendi.

FOTOĞRAFLI

 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.