AKARYAKIT İSTASYONUNDA GASP YAPANLAR YAKALANDI

Mustafa İNSAN/ MERSİN, () - MERSİN'de bir akaryakıt istasyonunun güvenlik görevlisini tabanca ve bıçak tehditiyle etkisiz hale getirerek telefonunu gasp edip kasayı soyan 3 kişi yakalandı. Olay, geçen 9 Aralık'ta Mezitli İlçesi Merkez Mahallesi'ndeki...

19 Aralık 2014 Cuma 16:47
AKARYAKIT İSTASYONUNDA GASP YAPANLAR YAKALANDI






Mustafa İNSAN/ MERSİN, () - MERSİN'de bir akaryakıt istasyonunun güvenlik görevlisini tabanca ve bıçak tehditiyle etkisiz hale getirerek telefonunu gasp edip kasayı soyan 3 kişi yakalandı.
Olay, geçen 9 Aralık'ta Mezitli İlçesi Merkez Mahallesi'ndeki akaryakıt istasyonunda meydana geldi. İstasyona gelen yüzleri maskeli 3 kişi, adı açıklanmayan güvenlik görevlisini tabanca ve bıçak yardımıyla etkisiz hale getirdikten sonra görevlinin cep telefonunu ve işyerine ait 2 bin 825 TL'yi alarak motosikletle kaçtı. İhbar üzerine olay yerine gelen polis, güvenlik kamera görüntülerini incelemeye aldı. Görüntülerden olayı E.E. ve F.D. ile onlara yardım eden S.E.'nin gerçekleştirdiğini tespit eden polis, zanlıları düzenlediği bir operasyonla yakaladı. Emniyetteki sorgularının ardından adliyeye sevk edilen E.E., F.D. ve S.E. çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı. Zanlıların gasp sırasında kullandıkları motosikletin de çalıntı ve olayın ardından sattıkları belirtildi.
KAMERALAR KAYDETTİ
Öte yandan akaryakıt istasyonundaki gasp olayı da işyerinin güvenlik kameraları tarafından saniye saniye kaydedildi. Görüntülerde motosikletle istasyona gelen zanlılardan birinin elinde tabanca diğerin de ise bıçak olduğu görülüyor. Güvenlik görevlisini yere yatırıp etkisiz hale getiren zanlıların cep telefonunu ve iş yerine ait parayı alıp motosikletle olay yerinden ayrılması da görüntülerde yer alıyor.

FOTOĞRAFLI

 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.