Akşehir Şehidini bekliyor; Uzman Çavuş Aslan GATA'da şehit düştü

Akşehir Şehidini bekliyor; Diyarbakır Sur'da ağır yaralanan Uzman Çavuş Nebi Aslan tedavi gördüğü GATA'da şehit düştü

04 Şubat 2016 Perşembe 21:17
Akşehir Şehidini bekliyor; Uzman Çavuş Aslan GATA'da şehit düştü








Akşehir Şehidini bekliyor; Uzman Çavuş Aslan GATA'da şehit düştü

Diyarbakır'ın Sur İlçesi'nde PKK'lı teröristlerin saldırısı sonucu yaralanan ve GATA'da tedavi gören Jandarma Uzman Çavuş 25 yaşındaki Nebi Arslan şehit oldu.

Diyarbakır'ın Sur İlçesi'nde devam eden operasyonlar sırasında PKK'lı teröristlerin saldırısı sonucu Jandarma Uzman Çavuş Nebi Arslan yaralandı. GATA'da tedaviye alınan Arslan, yapılan müdahaleye rağmen kurtarılamayarak şehit oldu. Arslan'ın, baba ocağı Konya'nın Akşehir İlçesi'ne bağlı Değirmenköy Mahallesi'ndeki evine ateş düştü. Şehit haberini, aileye Akşehir Garnizon Komutanı Kıdemli Albay Erdal Canol ile Akşehir Belediye Başkanı  Ak Partili Salih Akkaya birlikte verdi. 2 yıllık uzman çavuş olan şehit Arslan'ın, babası Kemal Arslan'ın Ankara'da oğlunun yanında olduğu öğrenildi. 4 kardeş olan şehit Arslan'ın annesi Dursun Arslan'ın ise 2007 yılında kanser nedeniyle vefat ettiği belirtildi. Şehit Nebi Arslan'ın yarın memleketi Akşehir'de defnedilmesi bekleniyor.

Son Güncelleme: 04.02.2016 21:23
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.