Aktütün Karakolu'na sızacaklardı: 10 PKK'lı öldürüldü

Terör örgütü PKK'nın sık sık taciz ve baskınlarına sahne olan Şemdinli yakınlarındaki Aktütün Karakolu'na sızma girişimi hüsranla sonuçlandı. 10 terörist ölü olarak ele geçirildi.

07 Ekim 2015 Çarşamba 20:37
Aktütün Karakolu'na sızacaklardı: 10 PKK'lı öldürüldü






Aktütün Karakolu'na sızacaklardı: 10 PKK'lı öldürüldü

Terör örgütünün sık sık taciz ve baskınlarına sahne olan Aktütün Karakolu'na sızma girişimi hüsranla sonuçlandı. Örgüt militanları sızma girişimi sırasında ağır kayıplar vererek kaçtı. Saldırı haberini Genelkurmay Başkanlığı duyurdu. Genelkurmay internet sitesinden konuyla ilgili yapılan açıklamada Aktütün'e sızma girişiminde örgüt ağır kayıp verdi denildi. Yapılan açıklamalarda Aktütün'e saldırı girişimi sonucu meydana gelen çatışmada PKK'lı 10 teröristin öldürüldüğü kaydedilirken öte yandan Suriye'den yine Türk Savaş Uçakları'na tacizde bulunulduğu bildirildi. İşte yapılan o açıklamalar...

SURİYE'DEN TÜRK SAVAŞ UÇAKLARINA TACİZ

TSK, "Sekiz adet F-16 uçağı ile Türkiye-Suriye hudut hattı boyunca devriye uçuşu icra edilmiştir. Bu görev esnasında, uçaklarımıza, Suriye’de konuşlu SA füze sistemleri tarafından toplam bir dakika 30 saniye süre ile tacizde bulunulmuştur" denildi.

SALDIRI GİRİŞİMİNDE BULUNAN TERÖRİSTLER ÖLDÜRÜLDÜ

"Hakkâri / Şemdinli, Aktütün Hudut Tabur Komutanlığı unsurlarına, üç ayrı bölgeden eş zamanlı olarak Bölücü Terör Örgütü mensubu teröristlerce yapılan sızma girişimi, ateş destek vasıtaları ve birliklerimiz tarafından önlenmiş, saldırı sonucunda 10 Bölücü Terör Örgütü mensubu terörist etkisiz hale getirilmiş, terörist dinlemelerinde kayıplarının daha fazla olduğu yönünde ifadeler tespit edilmiştir" ifadeleri kullanıldı.
Son Güncelleme: 07.10.2015 20:41
Anahtar Kelimeler:
AktütünPKK. Sızma
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.