Akyazı'da feci kaza, Anne öldü bebeği yaralandı

Sakarya Akyazı'da Serkan Başer yönetimindeki otomobil, kayganlaşan yolda sürücüsünün direksiyon kontrolünü kaybetmesi sonucu bariyerlere çarptı. Kazada, sürücü Serkan Başer, eşi Nur Kiler Başer ve 4 aylık bebekleri Bilge Begüm yaralandı.

20 Nisan 2019 Cumartesi 20:18
Akyazı'da feci kaza, Anne öldü bebeği yaralandı






Akyazı'da feci kaza, Anne öldü bebeği yaralandı

Sakarya'nın Akyazı ilçesinde, TEM yolunda yağmur yağışı nedeniyle kontrolden çıkan otomobil bariyerlere çarptı. Kazada, Nur Kiler Başer yaşamını yitirdi, sürücü koltuğundaki eşi ve bebeği yaralandı


Kaza, öğleden sonra, TEM yolu Akyazı gişeleri mevkisinde meydana geldi. İstanbul yönüne giden Serkan Başer yönetimindeki 06 BN 6408 plakalı otomobil, yağmur yağışı nedeniyle kayganlaşan yolda sürücüsünün direksiyon kontrolünü kaybetmesi sonucu bariyerlere çarptı. Kazada, sürücü Serkan Başer, eşi Nur Kiler Başer ve 4 aylık bebekleri Bilge Begüm yaralandı. Çevredekiler durumu 112 Acil'e haber verdi.

HASTANEYE KALDIRILDILAR

Başer çifti ve bebekleri, olay yerine sevk edilen sağlık ekibinin ilk müdahalesinin ardından Akyazı Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Ancak, Nur Kiler Başer hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen yaşamını yitirdi. Serkan Başer ve Bilge Begüm Başer ise Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edildi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.