Alacaklısının villasını bastı, babasını ve kızını rehin aldı

Büyükçekmece'de silahlı bir saldırgan, alacaklısı olduğu iş kadınının villasını bastı. Kadını ve kızını rehin alan saldırganı, eve giren özel harekat polisleri etkisiz hale getirdi.

02 Mayıs 2016 Pazartesi 14:00
Alacaklısının villasını bastı, babasını ve kızını rehin aldı






Alacaklısının villasını bastı, babasını ve kızını rehin aldı

Büyükçekmece'de silahlı bir saldırgan, alacaklısı olduğu iş kadınının villasını bastı. Kadını ve kızını rehin alan saldırganı, eve giren özel harekat polisleri etkisiz hale getirdi.

Edinilen bilgilere göre yüzü maskeli silahlı bir saldırgan, yüklü miktarda alacaklısı olduğunu iddia ettiği iş kadını Nurten Y.'nin Büyükçekmece Turgut Özal Bulvarı'ndaki villasına geldi. Villaya giren silahlı saldırgan, Nurten Y. ve kızını rehin aldı.

Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine polis ekipleri geldi. Çevrede güvenlik önlemi alan polis, rehin aldığı kadın ile birlikte cama çıkan saldırgan ile iletişim kurmaya çalıştı. Olay yerine operasyon ihtimaline karşı özel harekat timleri de sevk edildi.
 
Kapıyı kırarak villaya giren özel harekat ekipleri, silahlı saldırganı etkisiz hale getirdi. Gözaltına alınan zanlı emniyete götürülürken, kurtarılan rehine N.Y. sağlık kontrolü için ambulansla hastaneye götürüldü.

ALACAKLI MI GASP İÇİN Mİ GELDİ


İstanbul Büyük'de gizlice bir eve giren maskeli bir kişi, bıçak tehdidi ile para istediği kadını polisin olay yerine gelmesi üzerine rehin aldı.  Müzakereci polislerle uzlaşmayan şüpheli özel harekat timinin operasyonuyla yakalandı. Haber önce 'Alacak verecek meselesi' olarak bildirilmesine rağmen evdekileri rehin alan Emin K adlı kişi polis tarafından sorgulanıyor

Edinilen bilgiye göre olay şöyle gelişti; 3 katlı bir villaya gizlice giren Emin K. (35) evdeki 77 yaşındaki Nurten Y.'yi bıçakla tehdit ederek, kendisinden para istedi. Yüzünü beyaz bir bezle maskeleyen  Emin K.'yı aniden karşısında gören Nurten Y., çığlık atarak yardım istedi. Yardım çığlığını duyan komşular polise ihbarda bulundu. Evden çıkmaya çalışırken polislerin dışarıda olduğunu farkeden Emin K, Nurten Y'yi rehin aldı. Asayiş Şube Müdürlüğü'ne bağlı Rehine Kurtarma ve Müzakere uzmanı polisler Emin K., ile görüşmeye başladı. Emin K.'nın polislerle uzlaşmaması üzerine, özel harekat timi operasyon düzenledi. Müzakereci polisler Emin K'yı evin ön tarafında oyalarken, özel harekat polisleri arka taraftan Emin K. ile aynı yerden eve girdi. Emin K., gözaltına alınırken Nurten Y., de kurtarıldı. Boynunda ve vücudunun çeşitli yerlerinde bıçak kesikleri oluşan Nurten Y.'ye olay yerindeki sağlık ekipleri müdahale etti.

Gözaltına alınan Emin Y.'nin yapılan ilk sorgusunda, paraya ihtiyacı olduğu için olayı gerçekleştirdiğini söylediği belirtildi. Ayrıca Emin Y'nin bir akrabasının  daha önce Nurten Y'nin yanında çalıştığının tespit edildiği bildirildi.
Son Güncelleme: 02.05.2016 17:20
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.