Alara Karademir'in sır dolu intiharı: Öğretmeninin odasında canına kıydı

Alara Karademir. henüz 21 yaşında, özel bir üniversitenin Hukuk Fakültesi öğrencisi. Anne babası, anneannesi tarafından öldürülen talihsiz genç kız, okulunun düzenlediği Ankara gezisi sırasında öğretmeninin kaldığı otel odasında canına kıymıştı.

01 Nisan 2018 Pazar 21:16
Alara Karademir'in sır dolu intiharı: Öğretmeninin odasında canına kıydı







Alara Karademir'in sır dolu intiharı: Öğretmeninin odasında canına kıydı


Hukuk Fakültesi öğrencisi Alara Kandemir'in sır dolu intiharı cinayet masası ekipleri tarafından araştırılırken, talihsiz öğrencinin geçmişinde acı dolu olaylar yaşadığı ortaya çıktı..


Ankara'da bir otelde, öğretmeninin odasında kendini asarak canına kıyan Alara Karademir toprağa verilirken, sır dolu intiharın perde arkası araştırılıyor. Okulunun Ankara'ya düzenlediği gezi sırasında hocasının oteldeki odasının tuvaletinde intihar ettiği öne sürülen hukuk bölümü öğrencisi Alara Karademir (21) son yolculuğuna uğurlandı. Genç kızın duvak ve avukatlık cübbesi konulan tabutunu kadınlar taşıdı.


Edinilen bilgilere göre, Küçükçekmece'de bulunan H. Ömer Çetinsaya Camisi'nde düzenlenen cenaze törenine Alara Karademir'in anneannesi Hayriye Gündüz, dayısı Gencer Gündüz, dedesi Recep Gündüz'ün yanı sıra yakınları, arkadaşları ve sevenleri katıldı.


ANNEANNESİ, ALARA'NIN ANNE VE BABASINI ÖLDÜRDÜĞÜ ÖĞRENİLDİ

Alara'nın anne ve babasını öldürdüğü için müebbet hapis cezası alan ve kaldığı Sivas Açık Cezaevi'nden izinli olarak katılan cenaze törenine katılan anneanne Hayriye Gündüz uzun süre tabuta başını koyarak gözyaşı döktü. Öğle namazını müteakip kılınan cenaze namazının ardından Alara'nın tabutunu kadın dernekleri temsilcisi kadınlar cenaze aracına kadar taşıdı. Alara'nın cenazesi Bağcılar Küçükhalkalı Mezarlığı'nda toprağa verildi.

İstanbul'daki özel bir üniversitenin Hukuk Fakültesi 3. sınıf öğrencisi olan Başak Alara Karademir, okulun Ankara'ya düzenlediği gezi sırasında iddiaya göre gittikleri eğlencenin ardından geziye görevli olarak katılan hocalardan Yrd. Doç. H.A.G. ile tartışmıştı. Olay sonrası gece saat 03.00 sıralarında hocasının oteldeki odasına giden genç kızın kendini tuvalete kilitlediği öne sürülmüştü. Lobiye inen H.A.G. görevlilerdeny ardım isteyip tuvalet kapısını açtırdığında Alara duşakabinin demirine asılı halde bulunmuştu. Kaldırıldığı hastanede yapılan müdahalelere rağmen önceki gün beyin ölümü gerçekleşen Alara'nın organları bağışlanmıştı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.