Aleyna Tilki konserine boru tipi bombalarla saldırmışlar

Diyarbakır konseri sırasında bombalı saldırıya uğrayan genç şarkıcı Aleyna Tilki'nin ücret almadan bu şehre geldiği konser gelirini ise terör mağduru ailelere bıraktığı ortaya çıktı.

21 Kasım 2016 Pazartesi 09:23
Aleyna Tilki konserine boru tipi bombalarla saldırmışlar






Aleyna Tilki konserine boru tipi bombalarla saldırmışlar

Terör mağduru ailelere yardım amacıyla düzenlenen Aleyna Tilki'nin Diyarbakır konserine yönelik saldırının detayları ortaya çıktı. 6 kişinin yaralandığı bombalı saldırının, Bağlar Mahallesi'nde PKK'lı teröristlerce düzenlenen bombalı saldırının mağdurlari için organize edilmiş. Aleyna Tilki'nin ücret almadan verdiği konserin eğlence ve yardım amaçlı olduğunu söyleyen işletme sahibi ise 'Bu saldırının kim tarafından yapıldığını bilmiyoruz, henüz üstlenen olmadı, konserden toplanan tüm gelir terör magduru ailelere verilecek" dedi.

BORU TİPİ İKİ BOMBA ATILMIŞ

Diyarbakır'da boru tipi el yapımı patlayıcıyla saldırı düzenlenen Aleyna Tilki’nin konserinin gelirinin, terör mağduru ailelere bağışlanacağı ortaya çıktı. Saldırının hangi örgüt tarafından yapıldığını bilmediklerini söyleyen işletmeci Servet Yıldırır, etkinliğin eğlence amaçlı olmadığını, bağış konseri olduğunu belirtti. Yıldırır, konser gelirinin Diyarbakır’ın Bağlar İlçesi’nde bulunan emniyet müdürlüğü ek binasına düzenlenen bombalı saldırıda zarar gören ailelere bağışlanacağını ifade etti.

Yıldırır, “Aleyna Tilki konserde ücret almayacaktı. Ayrıca terör mağduru ailelerin 50 çocuğuna bedava bilet dağıtmıştık. Yapılan saldırı ile hem konser engellendi hem de konser amacına ulaşamadı” dedi.

‘GENÇLER HEDEF ALINDI’

Olayla ilgili olarak Habertürk’ün sorularını yanıtlayan kafe işletmecisi Yıldırır, “Büyük bir olay atlattık. Olay, 12-13 yaşındaki çocukların yapacağı bir olay değildi. Gençlerimiz hedef alınmıştır. Bu saldırı konsere değil, Diyarbakır’ın huzuruna yapılmıştır” diye konuştu
Anahtar Kelimeler:
Aleyna Tilki
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.