Alkollü araç kullanmaktan ehliyeti alınan sürücü yine alkollü yakalandı

ZONGULDAK'ın Ereğli İlçesi'nde, alkollü araç kullandığı için hakkında işlem yapılmak istenen sürücü 40 yaşındaki Cihat C., görüntü çeken gazetecilere saldırmaya teşebbüs edince kelepçelenerek etkisiz hale getirildi. Sürücünün,...

24 Nisan 2015 Cuma 19:02
Alkollü araç kullanmaktan ehliyeti alınan sürücü yine alkollü yakalandı






ZONGULDAK'ın Ereğli İlçesi'nde, alkollü araç kullandığı için hakkında işlem yapılmak istenen sürücü 40 yaşındaki Cihat C., görüntü çeken gazetecilere saldırmaya teşebbüs edince kelepçelenerek etkisiz hale getirildi. Sürücünün, daha önce alkollü araç kullanmaktan ehliyetine el konulduğu belirlendi.
Olay, kent merkezindeki Terminal Kavşağı'nda meydana geldi. Balı Mahallesi'nden Ereğli yönüne trafiği tehlikeye düşürecek şekilde giden Cihat C., yönetimindeki 67 AC 305 plakalı otomobil, polis tarafından durdurulmak istendi. Uyarıya rağmen yoluna devam eden otomobil, Terminal Kavşağı'nda durduruldu. Araçtan inen ve ayakta durmakta güçlük çeken sürücü, işlem yapmak için trafik ekibinin beklendiği sırada görüntü çekmek isteyen gazetecilere küfür ederek saldırmaya teşebbüs etti. Cihat C., polisler tarafından kelepçelenerek etkisiz hale getirildi. Karakola götürülen Cihat C.'in yapılan muayenesinde 2.19 promil alkollü olduğu belirlendi. Sorgulamada ise sürücünün ehliyetinin olmadığı, 5 yıl içerisinde alkollü araç kullanmaktan 4'üncü kez işlem yapıldığı ve ehliyetine mahkeme tarafından 2027 yılına kadar el konulduğu ortaya çıktı. Sürücüye,  toplam 3 bin 500 lira, otomobilin ruhsat sahibine ise bin 609 lira ceza kesildi.

FOTOĞRAFLI
 

 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.