Alzheimer Hastası Kadın 11 Gündür Kadın

KIRKLARELİ’nin İnece Beldesi’nde 11 gün önce evinden dolaşmak için çıkan alzheimer hastası 82 yaşındaki  Asiye Otay’dan haber alınamıyor. Başlatılan arama çalışmaları askeri helikopterle desteklenmesine rağmen henüz...

05 Kasım 2014 Çarşamba 17:41
Alzheimer Hastası Kadın 11 Gündür Kadın






KIRKLARELİ’nin İnece Beldesi’nde 11 gün önce evinden dolaşmak için çıkan alzheimer hastası 82 yaşındaki  Asiye Otay’dan haber alınamıyor. Başlatılan arama çalışmaları askeri helikopterle desteklenmesine rağmen henüz Otay’ın izine rastlanmadı.
İnece Beldesi’nde oturan Alzheimer hastası Asiye Otay, geçen 25 Ekim günü dolaşmak için evinden çıktı. Gece eve dönmeyen yaşlı kadının yakınları çevrede arama yapmasına rağmen bulamayınca jandarmaya kayıp başvurusunda bulundu. Başlatılan arama çalışmalarına Kara Kuvvetleri Komutanlığı’na bağlı İstanbul 4’nci Hava Alayı'ndan bir helikopter de destek vererek arama yapılan bölgeleri havadan taradı.
İnece Belde Belediye Başkanı Şahabettin Vardar ise helikopter destekli aramalarda henüz bir sonuca ulaşılamadığını kaydederek, "Aramalar şu an devam ediyor. Bir sonuç alınamadı. Askeriyemiz çok özen gösterdi. 6 gün boyunca 150 askerle beldemizin bütün arazisi arandı. Her hangi bir bulguya rastlanılmadı. Elimizden gelen tüm imkanları seferber ediyoruz" dedi.
Yaşlı kadının oğlu Celal Otay da, annesini olü ya da diri bulmaya çılıştıklarını söyledi.

FOTOĞRAFLI
 ASİYE OTAY, 11 GÜNDÜR ARANIYOR

Ali Ümit ÜLKER/KIRKLARELİ,

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.