Amasya’da mazot tankeri patladı: 3 kişi yaralandı

AMASYA’da mazot yüklü tankerde meydana gelen  patlama sonucu 3 kişi yaralanarak hastaneye kaldırıldı. Olay bugün Amasya’nın Akyazı Köyü'nde faaliyet gösteren özel bir firmaya ait taş ocağında meydana geldi. İş makinesini...

30 Ağustos 2015 Pazar 18:21
Amasya’da mazot tankeri patladı: 3 kişi yaralandı






AMASYA’da mazot yüklü tankerde meydana gelen  patlama sonucu 3 kişi yaralanarak hastaneye kaldırıldı.
Olay bugün Amasya’nın Akyazı Köyü'nde faaliyet gösteren özel bir firmaya ait taş ocağında meydana geldi. İş makinesini kullanan operatörlerin şantiye bölümünde bulunan mazot tankerine geldikleri ve yakıt takviyesi yaptıkları sırada, tankerde henüz belirlenemeyen bir nedenle patlama meydana geldi. Patlamanın etkisiyle alevlerin arasında kalan Selçuk Ateş (29), Evren Yeşilırmak (30) ve Tuncay Bilgin (41) yaralandı. Olay yerine gelen 112 sağlık ekipleri tarafından Amasya Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılan yaralıların durumlarının ağır olduğu belirtildi. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.