Ambulansa yol veren işçi servisine TIR çarptı: 16 yaralı

KONYA'da kırmızı ışıkta beklerken arkasından gelen ambulansa yol vermek için hareket eden sürücünün kullandığı işçi servisine, TIR çarptı. Kazada 16 kişi yaralandı. Kaza, saat 07.00 sıralarında merkez Selçuklu İlçesi Yeni...

28 Ağustos 2015 Cuma 12:10
Ambulansa yol veren işçi servisine TIR çarptı: 16 yaralı






KONYA'da kırmızı ışıkta beklerken arkasından gelen ambulansa yol vermek için hareket eden sürücünün kullandığı işçi servisine, TIR çarptı. Kazada 16 kişi yaralandı.
Kaza, saat 07.00 sıralarında merkez Selçuklu İlçesi Yeni İstanbul Yolu Türmak Kavşağı'nda meydana geldi. Dondurma fabrikasında çalışan işçileri taşıyan Ahmet Karadeli, yönetimindeki 42 C 0579 plakalı midibüsle, Elmalı Hamdi Hoca Caddesi'ndeki Türmak Kavşağı'nda kırmızı ışıkta durdu. Işıkta bekleyen Karadeli, bu sırada arkasından siren çalarak gelen ambulansı görünce, yol vermek için hareket etti. Ancak Karadeli yönetimindeki midibüse, kavşağın sağ tarafındaki Yeni İstanbul Yolu'ndan gelen Mehmet Ali Özdemir yönetimindeki 01 BIM 96 plakalı TIR çarptı. Çarpmanın etkisiyle savrulan midibüs devrildi. Kazada midibüs şoförü Karadeli ile araçta bulunan 15 işçi yaralandı. Yaralılar, ambulanslarla kentteki çeşitli hastanelere kaldırıldı. TIR şoförü Özdemir ise kazayı yara almadan atlattı.  Kaza ile ilgili soruşturma sürüyor.

FOTOĞRAFLI

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.