Anamur'da orman yangını: 500 kişi su taşıdı

Anamur Orman İşletme Müdürü Hüseyin Meteris, halen devam eden orman yangınına vatandaşlar da dahil olmak üzere yaklaşık 500 kişinin müdahale ettiğini söyledi.

30 Ağustos 2015 Pazar 23:55
Anamur'da orman yangını: 500 kişi su taşıdı






Anamur'da orman yangını: 500 kişi su taşıdı

YANGINA 500 KİŞİ MÜDAHALE EDİYOR
Anamur Orman İşletme Müdürü Hüseyin Meteris, halen devam eden orman yangınına vatandaşlar da dahil olmak üzere yaklaşık 500 kişinin müdahale ettiğini söyledi. Yangının güneydoğu yönünde yoğunlaştığını belirten Meteris, “Şu anda yangının kontrol altına alındığını söylemek için henüz erken. Ancak kuzeyi, batısı ve güneyinde kontrolü sağladık. Rüzgâr hafifledi ancak yangının güneydoğuya doğru ilerlediğini gözlüyoruz. O bölgeye 3 bin metre hortum döşedik. Vatandaşlarımız özellikle hortumların taşınması ve eklenmesinde yangın ekibine büyük destek veriyor" dedi.
Bu arada dumanın ilçe geneline yayılması, yoğun yanık çam ağacı kokusunun hissedilmesine neden oldu. 
FOTOĞRAFLI

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.