Ankara Çukurambar'da şiddetli patlama: Sabotaj mı ?

Ankara Çukurambar'da meydana gelen şiddetli patlamanın nedeni belli oldu. Boş bir binada doğalgaz sıkışmasından kaynaklanan patlama bölgesine çok sayıda itfaiye ve ambulans gönderildi.

01 Şubat 2018 Perşembe 20:25
Ankara Çukurambar'da şiddetli patlama: Sabotaj mı ?






Ankara Çukurambar'da şiddetli patlama


Ankara Çukurambar'da meydana gelen patlama vatandaşlar arasında paniğe neden oldu. Edinilen bilgiye göre patlamanın doğalgaz sıkışmasından kaynaklandı.

Gelen son dakika haberlerine göre Ankara'da büyük bir patlama sesi duyulduğu belirtildi. Ankara Valiliği, patlamanın meydana geldiği apartman binasının boş olduğunu açıkladı.

Son dakika bilgisine göre Ankara Çukurambar'da büyük bir patlama sesi duyulduğu belirtildi. Edinilen ilk bilgilere göre doğalgaz sıkışmasının neden olduğu patlama bölgesine çok sayıda ambulans ve itfaiye ekibi gönderildi..


Patlamanın Ankara Vergi Dairesi'ne bağlı kullanılmayan bir binanın kazan dairesinde meydana geldiği öğrenildi..

ANKARA VALİSİ TOPACA: "SABOTAJ İHTİMALİ AĞRILIK KAZANDI"

Ankara Valisi Ercan Topaca, Ankara Vergi Dairesinde meydana gelen patlamaya ilişkin, "Sabotaj ihtimali ağırlık kazındı bunun üzerinde çalışıyoruz" dedi.

Ankara Valisi Ercan Topaca, Çukurambar’da bulunan Ankara Vergi Dairesinin kazan dairesinde meydana gelen patlamaya ilişkin açıklamalarda bulundu. Ankara Emniyet Müdürü Servet Yılmaz'da açıklama esnasında Topaca'nın yanında hazır bulundu. Ankara Valiliğinde basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Topaca, sabotaj ihtimalinin ağrılık kazandığını söyledi.
2 vatandaşın hafif şekilde yaralandığını, bir kişinin de kulağında basınç meydana geldiğini söyleyen Topaca, "İlk anda doğalgaz sıkışması nedeniyle meydana geldiği değerlendiriliyordu ancak incelemenin derinleşmesinden sonra, bir sabotaj ihtimali ortaya çıktı. 2 vatandaşımızın patlama esnasında etrafa yayılan cam parçaları ve diğer malzemelerle hafif şekilde yaralandığını tespit ettik. Bunlar hastanelere intikal etti. Taburcu oldular. Bir vatandaşımızın da kulağında basınç oluşmuş ama herhangi bir sıkıntı yok. Herhangi bir can kaybının olmaması, maddi hasarlı bir patlama olması bizi bir nebze olsun rahatlatıyor. Ama umarım bundan sonra bunun gibi şeylerle karşılaşmayız. Sabotaj ihtimali ağırlık kazındı bunun üzerinde çalışıyoruz" şeklinde konuştu.
Topaca, olayın bir terör saldırısı olup olmadığı yönündeki soru üzerine, "Henüz bir tespitimiz yok. Hava karardıktan sonra olan bir şey, bir tespitte bulunmak iğneyle kuyu kazmak gibi bir şey. Emniyetten arkadaşlar çalışıyor ama sabotaj ihtimali daha güçlü görünüyor" cevabını verdi.

AYRINTILAR TAKİP EDİLİYOR

Son Güncelleme: 01.02.2018 20:51
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.