Ankara'da sokak ortasında kanlı infaz

Mamak'ta otomobili içinde silahlı saldırıya uğrayan bir çift hayatını kaybetti. Saldırı sırasında çiftin çocukları da aracın içinde bulunuyordu.

06 Ekim 2017 Cuma 23:08
Ankara'da sokak ortasında kanlı infaz






Ankara'da sokak ortasında kanlı infaz

 
Ankara Mamak'ta aracıyla evine dönen karı-koca silahlı saldırıya uğradı. Kanlı pusuda Gökay ve Hilal İ. adlı kişiler olay yerinde can verdi.

Ankara’da otomobiliyle evlerine giden aileye silahlı saldırı gerçekleştirildi. Olayda karı-koca hayatını kaybederken, çiftin küçük çocuğu infaz anına şahit oldu.
Olay, akşam saatlerinde Mamak’ta meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, Dostlar Mahallesi Bedrettin Cömert Caddesi üzerinden 06 DTF 98 plakalı otomobilleriyle evlerine giden Gökay İ. ile eşi Hilal İ., Üreğil Lisesi önünde ellerindeki silahlarla yolu kesen kimliği belirlenemeyen şahısların saldırısına uğradı. Çiftin vücutlarına isabet eden kurşunların etkisiyle kanlar içinde yerde kalmasının ardından saldırganlar olay yerinden kaçarak izlerini kaybettirdi. Saldırı anında çiftin çocuklarının da araçta olduğu öğrenildi.

Silah seslerini duyan mahalle sakinleri polis ekiplerine ihbarda bulundu. Kısa sürede bölgeye çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. 112 Acil Servis ekipleri, talihsiz çiftin olay yerinde hayatını kaybettiğini tespit etti. Kaçan şahısların yakalanması için teyakkuza geçen polis ekipleri, çevreyi didik didik aradı. Olay Yeri İnceleme ekipleri, olaya ilişkin delilleri topladı. Polis ekipleri olay yerini şerit çekerek kapattı. Olaydan haberdar olarak gelen meraklı kalabalık, polis ekipleri tarafından uyarıldı. Cenazeler, yapılan işlemlerin ardından morga kaldırıldı.


Milli formayla 100. karşılaşmasına çıkmaya hazırlanan Arda Turan, maç öncesi kendisi için düzenlenen plaket töreninde bazı taraftarlar tarafından ıslıklandı. Fanatik'in haberine göre; Arda Turan, Eskişehir'de oynanacak İzlanda karşılaşması öncesinde büyük şok yaşadı.

Bu mücadelede 100. kez Ay Yıldızlı formayı giymeye hazırlanan tecrübeli futbolcuya, karşılaşma öncesinde TFF yetkilileri tarafından bir plaket takdim edildi. Ancak Yeni Eskişehir Stadyumu'nda bulunan taraftarların büyük bölümü, plaket töreni sırasında Arda'yı yuhaladı. Seyircilerin azınlıkta kalan bir bölümü ise Milli futbolcuya destek vermeye çalıştı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.