Ankara'nın göbeğinde maganda dehşeti

Ankara Çankaya'da araçlarıyla yol kesen şehir magandaları, alt geçit içinde silahlarını art arda ateşleyerek terör estirdi. Valilik konuya ilişkin yaptığı açıklamada 2 kişinin gözaltına alındığını duyurdu...

27 Şubat 2018 Salı 11:50
Ankara'nın göbeğinde maganda dehşeti






Ankara'nın göbeğinde maganda dehşeti

Ankara'da araçlarıyla yol kesen şehir magandaları, alt geçit içinde silahlarını art arda ateşleyerek terör estirdi. Valilik konuya ilişkin yaptığı açıklamada 2 kişinin gözaltına alındığını duyurdu...

Olay, akşam saatlerinde Çankaya'da meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, İsmet İnönü Bulvarı üzerinden Ümitköy istikametinde araç konvoyu yapan şahıslar, alt geçidin orta yerinde durarak yolu trafiğe kapattı. Daha sonra otomobilden inen şahıslar, ellerindeki tabancalarla etrafa rastgele ateş açmaya başladı.

Bağırarak ateş açmaya devam eden magandalar, çirkin eğlencelerini dakikalarca sürdürdü. O anlar cep telefonu kamerasıyla saniye saniye kaydedildi.

Görüntülere bulvarın orta yerinde hiç kimseye aldırmadan ateş eden magandalar yansıdı.

VALİLİKTEN AÇIKLAMA

Ankara Valiliği'nden, basın yayın organlarında "Başkentte maganda dehşeti" şeklinde yer alan olayın iki hafta öncesine yaşandığı, 2 şüphelinin gözaltına alındığı bildirildi.

Ankara Valiliği'nden yapılan yazılı açıklamada, bazı basın ve yayın organlarında yer alan haberle ilgili olarak kamuoyunun sağlıklı bilgilendirilmesi için açıklama yapılmasına ihtiyaç duyulduğu belirtildi.

Söz konusu olayın 10 Şubat 2018'de saat 22.30 sıralarında Altındağ Karapürçek Mahallesi Hüseyingazi alt geçidinde meydana geldiği bildirilen açıklamada şu ifadelere yer verildi: "Alt geçitte kurusıkı tabancayla rastgele ateş eden ve trafiği aksatan şüpheliler E.K. ve S.B. gözaltına alınmış, olayda kullanılan kuru sıkı tabanca ve araç ele geçirilmiştir. Şüpheli şahıslar hakkında başlatılan adli ve idari işlemler devam etmektedir."

Son Güncelleme: 27.02.2018 09:05
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.