Ankara polisini harekete geçiren cinnet ihbarı

'Cinnet geçirdim eşimi ve çocuklarımı vurdum' dedi Ankara polisini alarma geçirdi. Polisin düzenlediği operasyonda ihbarın asılsız olduğu ortaya çıktı, polis rahat bir nefes aldı.

18 Ekim 2017 Çarşamba 10:48
Ankara polisini harekete geçiren cinnet ihbarı






Ankara polisini harekete geçiren cinnet ihbarı
 


Ankara polisine gelen "Cinnet geçirdim, eşimi ve çocuklarımı vurdum" ihbarı polisi alarma geçirdi. M. A. adlı şahıs, Ankara polisini arayarak eşini ve çocuklarını öldürdüğünü itiraf etti. Polisin düzenlediği operasyonda ihbarın asılsız olduğu ortaya çıktı

Ankara Emniyet Müdürlüğü ekipleri, "Cinnet geçirdim,  eşimi ve çocuklarımı vurdum"  ihbarı üzerine operasyon düzenlendiği evde asılsız ihbarla karşılaştı.
Edinilen bilgiye göre 3 katlı apartmanın giriş katında tek başına oturan M.A. iddiaya göre 155'i arayarak, "Cinnet geçirdim, eşimi ve çocuklarımı vurdum" ihbarında bulundu.

İhbar üzerine mahalleye çok sayıda polis ve ambulans ekipleri sevk edildi.

Polis ekiplerinin çağrısına rağmen M.A. evin kapısını açmadı. Bunun üzerine bölgeye özel harekat polisleri sevk edildi. Özel hareket polisleri kapıyı koçbaşı yardımıyla kırarak içeri girdi.

Burada yapılan incelemede M.A.'nın evde kanepe üzerinde sızarak uyuduğu ve asılsız ihbarda bulunduğu ortaya çıktı. Alkollü olduğu belirtilen M.A.'nın asılsız ihbarı ardından  özel harekat polisleri mahalleden ayrıldı. Olayla ilgili inceleme başlatıldı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.