Ankara'da 2 polis şehit iddiası var; Bakanın haberi yok!

Ankara'da düzenlenen bombalı saldırıda iki polisin de şehit düştüğü ileri sürüldü. 8 polisin yaralandığı saldırı sırasında iki polis memurun şehit edildiğine dair sorular ise cevapsız kaldı.

10 Ekim 2015 Cumartesi 16:03
Ankara'da 2 polis şehit iddiası var; Bakanın haberi yok!






Ankara'da 2 polis şehit iddiası var; Bakanın haberi yok!

Ankara'da düzenlenen bombalı saldırıda iki polisin de şehit düştüğü ileri sürüldü. Ankara'da sabah saat 10.00'da düzenlenen bombalı saldırı sonrası saat 15.40'ta basın toplantısı düzenleyen 3 bakan ortak açıklama yaptı. Toplantıya katılan İçişleri Bakanı Selami Altınok, patlama sırasında şehit olan 2 polis hakkında bilgisi olmadığı ortaya çıktı. Bakan Altınok'a yöneltilen 'İstifa edecekmisiniz' sorusuna ise cevap vermedi.

Ankara Tren Garı önünde meydana gelen patlamada 2 polisin şehit olduğu bildirildi. Ankara Tren Garı Kavşağı'nda meydana gelen 2 ayrı patlamada 2 polis memurunun da şehit olduğu öne sürüldü.


PATLAMA SONRASI GÖZALTILAR VAR

Öte yandan patlamanın gerçekleştiği alanda zaman zaman gerginlik yaşandı.Vatandaşları güvenlik bölgesi dışına çıkarmaya çalışan polis, bazı kişileri gözaltına aldı.
Olay yeri inceleme ekiplerinin, patlamanın meydana geldiği bölgedeki çalışmalarında sona yaklaşıldı. Cenazeler de çalışmalardan sonra olay yerinden kaldırılmaya başlandı.

BÖLGEDE ARAMALAR SÜRÜYOR

Öte yandan bölgede başka bir bomba olabileceği şüphesiyle bomba imha ekiplerince bir arama yapıldı.

5 SAVCI GÖREVLENDİRİLDİ

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığınca Ankara'da tren garının bulunduğu bölgede meydana gelen patlamaya ilişkin 5 savcının görevlendirildiği bildirildi.
Son Güncelleme: 10.10.2015 16:05
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.