Apartmanda biber gazı paniği; Vatandaşlar panikle boşalttı

Çankırı'da apartman boşluğunda tartışan çiftin birbirine sıktığı biber gazı, koca binayı tahliye ettirdi.

05 Eylül 2017 Salı 01:59
Apartmanda biber gazı paniği; Vatandaşlar panikle boşalttı






Apartmanda biber gazı paniği; Vatandaşlar panikle boşalttı

Çankırı'da aniden yayılan biber gazı kokusu, vatandaşlar arasında korku ve paniğe neden oldu. Binada bulunan tüm daireler 'Doğal gaz kaçağı' gerekçesiyle dışarı çıkarken, polis ekipleri de önlem aldı. Ancak gerçek bir süre sonra ortaya çıktı. Apartman boşluğunda tartışan bir çiftin kendilerine biber gazı sıktığı belirlendi.

Kırkevler Mahallesi Kastamonu Caddesi üzerinde bulunan bir site içerisindeki apartmandan etrafa koku yayıldığı ihbarı üzerine olay yerine doğalgaz şirketi, itfaiye, polis ve 112 Acil Servis ekipleri sevk edildi.

Doğalgaz kaçağı olabileceği gerekçesiyle tedbiren binayı boşaltan ekipler, daha sonra kokunun sebebinini öğrenmek için inceleme yaptı.

Ekiplerin incelemesinde, apartman sakinlerinden bir çiftin tartışmasının ardından apartman boşluğunda birbirlerine biber gazı sıktıkları ve kokunun yayıldığı anlaşıldı.

Polis ekipleri tehlikeli bir durumun olmadığını belirterek, apartman sakinlerine evlerine dönmeleri için anons yaptı. Apartman boşluğunda birbirine biber gazı sıkan çiftin ifadesi alınırken olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Anahtar Kelimeler:
çankırı
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.