Arkadaşlık Teklifine Olumsuz Yanıt Alınca İntihar Etti

ADIYAMAN'ın Gölbaşı İlçesi'nde arkadaşlık teklifine olumsuz yanıt alan 21 yaşındaki Gökhan Körpınar, kendisini fıstık ağacına asarak intihar etti. Öğleden sonra yaşadığı evden ayrılan...

30 Eylül 2014 Salı 21:49
Arkadaşlık Teklifine Olumsuz Yanıt Alınca İntihar Etti






Arkadaşlık Teklifine Olumsuz Yanıt Alınca İntihar Etti

Ahmet KORKMAZ/ GÖLBAŞI,(Adıyaman),() - ADIYAMAN'ın Gölbaşı İlçesi'nde arkadaşlık teklifine olumsuz yanıt alan 21 yaşındaki Gökhan Körpınar, kendisini fıstık ağacına asarak intihar etti.
Öğleden sonra yaşadığı evden ayrılan ve kendisinden bir daha haber alamayan Gökhan Körpınar'ın ailesi, kendilerine ait ilçe çıkışındaki Antepfıstığı bahçesine gitti. Burada Antepfıstığı ağacına asılı Gökhan Körpınar'ı gören yakınları, sağlık görevlilerinden yardım istedi. İhbar üzerine olay yerine gelen polis ve sağlık görevlilerinin yaptığı kontrolde Körpınar'ın öldüğünü belirlendi. Gencin cesedi, Cumhuriyet savcısının incelemesinin ardından otopsi için Gölbaşı Devlet Hastanesi morguna götürüldü.
Ölümüyle ailesini yasa boğan Gökhan Körpınar'ın adı öğrenilemeyen genç kıza aşık olduğu, olumsuz yanıt aldığı için intihar ettiği öne sürüldü. Gökhan Körpınar'n sosyal paylaşım sitesindeki son paylaşımının ise merhum tiyatrocu Müşfik Kenter'e ait şu sözler olduğu görüldü: 'Ölünce ne diyecekler? Muhtemelen; ölüm sana yakışmadı. Normal tabii, dirimizi beğenmediler ki ölümüzü beğensinler…' Körpınar'ın ölümüyle ilgili başlatılan soruşturma sürdürülüyor.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.