Askere gitmeye hazırlanan gencin cesedi bulundu

BATMAN'ın Kozluk İlçesi'nde beyaz eşya satıcılığı yapan ve yaklaşık 1 ay önce ortadan kaybolanan 20 yaşındaki Erkan Erkun'un, tarlada cesedi bulundu. Kozluk İlçesi'nde yaşayan ve askere gitmek için hazırlık yapan Erkan Erkun,...

24 Mayıs 2015 Pazar 16:25
Askere gitmeye hazırlanan gencin cesedi bulundu






BATMAN'ın Kozluk İlçesi'nde beyaz eşya satıcılığı yapan ve yaklaşık 1 ay önce ortadan kaybolanan 20 yaşındaki Erkan Erkun'un, tarlada cesedi bulundu.
Kozluk İlçesi'nde yaşayan ve askere gitmek için hazırlık yapan Erkan Erkun, yaklaşık bir ay önce kimseye haber vermeden ortadan kayboldu. Ailesi ve yakınlarının uzun süre aradığı Erkun'un, bugün Kahveci ile Karaoğlak Köyü arasındaki bir tarlada cesedi bulundu.
Cesedi, Kozluk Devlet Hastanesi Morgu'na getirilen Erkan Erkun'un nasıl öldüğü ile ilgili herhangi bir açıklama yapılmazken, olayla ilgili başlatılan soruşturma devam ediyor.

FOTOĞRAFLI

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.