Askeri Darbe son durum, Marmara Bölgesi uçuşlara kapatıldı

Türk Silahlı Kuvvetleri Marmara bölgesini tüm uçuşlara kapattığını duyurdu. Gökyüzünde sadece askeri uçaklar devriye gezmeye başladı. Yasak gece 21.05'e kadar sürecek

16 Temmuz 2016 Cumartesi 11:31
Askeri Darbe son durum, Marmara Bölgesi uçuşlara kapatıldı






Askeri Darbe son durum, Marmara Bölgesi uçuşlara kapatıldı

Ankara ve İstanbul merkezli Fethullah Gülen Terör Örgütü üyesi TSK üyesi askerlerin darbe girişimi tamamen bastırılırken Türkiye'nin en büyük hava sahası uçuş yasağı başladı.

YASAK AKŞAM SAAT 21.05'E KADAR SÜRECEK


İstanbu’u da kapsayan Marmara Bölgesi üzerindeki hava sahası görerek uçuş yapan tüm sivil hava araçların uçuşlarına kapatıldı. NOTAM olarak adlandırılan havacılara bilgi notunda yasağın devlet, ambulans ve yangın söndürme amaçlı kullanılan hava araçları hariç, uçuş yapamayacak. İstanbul’un yanı sıra Bursa’dan Tekirdağ’a kadar olan bölgedeki kısıtlama, Türk havacılık tarihinin en büyük uçuşa kapatma alanı olduğu bildirildi. Notam TR'de yer alan bilgilere göre uçuş yasağı gece 21.05'e kadar devam edeceği ifade edildi.Bu yasak aletli uçuş yapan yolcu uçaklarını kapsamıyor.

 
Anahtar Kelimeler:
Askeri Darbe Son Durum
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.