Astsubayı şehit eden zanlının Tire'de aranıyor

Cem ULUCAN / AYDIN ( )- AYDIN'da jandarma ekipleriyle girdiği çatışma sonucu Astsubay Emrah Ünalan'ı şehit eden, Uzman Jandarma Çavuş İrfan Yüksel'i de yaralayan katil zanlısı Hüseyin Türkmen'in İzmir'in Tire İlçesi'nde olduğu...

01 Şubat 2015 Pazar 23:20
Astsubayı şehit eden zanlının Tire'de aranıyor






Cem ULUCAN / AYDIN ( )- AYDIN'da jandarma ekipleriyle girdiği çatışma sonucu Astsubay Emrah Ünalan'ı şehit eden, Uzman Jandarma Çavuş İrfan Yüksel'i de yaralayan katil zanlısı Hüseyin Türkmen'in İzmir'in Tire İlçesi'nde olduğu ve yakalanması için Tire'de geniş çaplı operasyon başlatıldığı öğrenildi.

Aydın'da iki yıl önce, boşanma kararı alıp babasının evine giden karısıyla kayınbiraderini av tüfeğiyle vurarak yaralayan, kayınpederini de öldürüp kayıplara karışan Hüseyin Türkmen, geçtiğimiz günlerde Eğrikavak Mahallesi kırsalında jandarma ekipleriyle silahlı çatışmaya girerek Astsubay Emrah Ünalan'ı şehit edip, Jandarma Uzman Çavuş İrfan Yüksel'i de yaralamıştı.

Katil zanlısı Hüseyin Türkmen'in jandarmayla girdiği çatışmadan sonra Tire'ye bağlı Eğridere ve Yenişehir Köyü istikametine doğru kaçmış olabileceğini değerlendiren güvenlik güçleri araştırmalarını bu bölgede yoğunlaştırdı. Tire'nin kırsal kesimlerinde arama çalışmaları sürerken, bölgede kırmızı alarm verildiği bildirildi. Tire Jandarma Komutanlığı'nın da çalışmalara destek vererek zanlının yakalanması için kesintisiz yol kontrolü yaptığı öğrenildi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.