Atatürk Anıtı Önünde Fotoğraf Çektiren 2 Suriyeliye Saldırı

GAZİANTEP’te Atatürk Anıtı önünde fotoğraf çektiren Suriye uyruklu Yasser El Ahmar bıçaklandı, Hüseyin Fani ise darp edildi. Olay, akşam saatlerinde Demokrasi Meydanı meydana geldi. İddiaya göre, kimlikleri henüz belirsiz kişiler,...

02 Kasım 2014 Pazar 20:41
Atatürk Anıtı Önünde Fotoğraf Çektiren 2 Suriyeliye Saldırı






GAZİANTEP’te Atatürk Anıtı önünde fotoğraf çektiren Suriye uyruklu Yasser El Ahmar bıçaklandı, Hüseyin Fani ise darp edildi.

Olay, akşam saatlerinde Demokrasi Meydanı meydana geldi. İddiaya göre, kimlikleri henüz belirsiz kişiler, Atatürk Anıtı önünde fotoğraf çektiren Suriye uyruklu Yasser El Ahmar ile Hüseyin Fani’ye saldırdı. Çıkan kavgada Yasser El Ahmar sırtından bıçaklanırken Hüseyin Fani ise darp edildi. Kimlikleri belirsiz kişiler, olay yerinden kaçarak uzaklaşırken, Suriyeliler ise yakın mesafede bulunan İl Emniyet Müdürlüğü'ne sığındı. Polislerin çağırdığı ambulansa alınan 2 Suriyeli, hastaneye götürülerek tedaviye alındı. Polis, şüphelilerin kimliklerinin belirlenerek yakalanması için çalışma başlattı. Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

FOTOĞRAFLI

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.