Atatürk heykeline çıkıp, terörü protesto etti

GAZİANTEP’te, son dönemlerde yaşanan terör saldırılarını protesto etmek isteyen 51 yaşındaki Nazım A., Atatürk heykeline çıktı. Olay, kent merkezindeki Maarif Meydanı’nda bulunan Atatürk heykelinde meydana geldi. Terör saldırılarını...

14 Eylül 2015 Pazartesi 14:27
Atatürk heykeline çıkıp, terörü protesto etti






GAZİANTEP’te, son dönemlerde yaşanan terör saldırılarını protesto etmek isteyen 51 yaşındaki Nazım A., Atatürk heykeline çıktı.
Olay, kent merkezindeki Maarif Meydanı’nda bulunan Atatürk heykelinde meydana geldi. Terör saldırılarını protesto etmek için Atatürk heykeline çıkan Nazım A.yı görenler durumu polise bildirdi. İhbar üzerine gelen polis, Nazım A.’yı heykelden inmesi için uzun süre ikna etmeye çalıştı. Çevredekilerin ısrarı üzerine aşağıya inmeyen Nazım A., askerlerin ve polislerin şehit edilmesine tepki gösterdi. Heykelin etrafından geçenlerin cep telefonu kameraları ile tepkisini kaydettiği Nazım A., bir süre sonra polis ve arkadaşlarının ikna etmesiyle aşağı indirildi ve ifadesi alınmak üzere Emniyet Müdürlüğü'ne götürüldü.

FOTOĞRAFLI

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.