Ateşi yükselen Arya bebek için polis, sağlıkçı ve çilingir seferber oldu

ADANA'da eşinin kapıyı kilitleyip gittiği 32 yaşındaki Çiğdem Çolaker, ateşlenen 10 aylık bebeği Arya'yı, yardım istediği polisin getirdiği çilingirin kapıyı açmasının ardından hastaneye götürdü....

22 Ocak 2015 Perşembe 19:33
Ateşi yükselen Arya bebek için polis, sağlıkçı ve çilingir seferber oldu






Ateşi yükselen Arya bebek için polis, sağlıkçı ve çilingir seferber oldu

ADANA'da eşinin kapıyı kilitleyip gittiği 32 yaşındaki Çiğdem Çolaker, ateşlenen 10 aylık bebeği Arya'yı, yardım istediği polisin getirdiği çilingirin kapıyı açmasının ardından hastaneye götürdü.

Merkez Çukurova İlçesi'nde ailesinin geçimini atık kağıt toplayarak sağlamaya çalışan 36 yaşındaki Onur Çolaker, eşi ve 2 çocuğunun üzerine kapıyı kilitleyip dışarı çıktı. 10 aylık bebeği Arya ateşlenince ne yapacağını şaşıran anne Çiğdem Çolaker, telefonla eşine ulaşmaya çalıştı. Aramalarına rağmen eşi Onur Çolaker'in telefonuna ulaşamayan genç kadın çaresiz kalıp, polisten yardım istedi. Eve gelen polis ve sağlık ekipleri, kilitli kapıyı açamayınca, çilingir çağırdı. Çilingir gelinceye kadar da anneyi sakinleştirmeye çalışan sağlık ekipleri, kapı arkasındaki genç kadını konuşturup bebeğin sağlık durumunu sordu. Yaklaşık 15 dakika sonra çağrılan çilingir apartmana gelince, kısa sürede kapı açıldı.

İçeriye giren sağlık görevlileri, annesinin kucağındaki Arya'yı alıp, ambulansa taşıdı. Çiğdem Çolaker, "Eşim anahtarı alıp gitmiş, bebeğim ateşlenince ne yapacağımı şaşırdım" dedi.
Hastanede yapılan müdahale ile ateşi düşürülen ve sağlık durumunun iyi olduğu belirtilen bebek gözetim altına alındı. Polis ve eşinin bütün aramalarına rağmen ulaşılamayan Onur Çolaker ise olaydan yarım saat sonra eve bir poşet ilaçla geldi. Baba Onur Çolaker, "Çocuğum hastaydı, ilaç almaya gittim, telefonumun da şarjı bitince eşim bana ulaşamamış. Kapıyı da dalgınlıkla kilitlemişim. Eşim panik yapıp polisten yardım istemiş" diye konuştu.

FOTOĞRAFLI

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.