AVCI, SIRTINA ASARKEN TÜFEĞİ ATEŞ ALINCA ÖLDÜ

Ünsal YÜCEL/İPSALA (Edirne), () - EDİRNE’nin İpsala İlçesi’ne bağlı Korucuköy’de avlanmak için baraj kıyısına giden 19 yaşındaki Tugay Özel, sırtına asmak istediği tüfeğin ateş alması sonucu öldü. Olay, saat...

21 Aralık 2014 Pazar 13:43
AVCI, SIRTINA ASARKEN TÜFEĞİ  ATEŞ ALINCA ÖLDÜ






Ünsal YÜCEL/İPSALA (Edirne), () - EDİRNE’nin İpsala İlçesi’ne bağlı Korucuköy’de avlanmak için baraj kıyısına giden 19 yaşındaki Tugay Özel, sırtına asmak istediği tüfeğin ateş alması sonucu öldü.
Olay, saat 11.30 sıralarında, İpsala İlçesi’nde bulunan Korucuköy Barajı’nda meydana geldi. Avlanmak üzere baraj kıyısına giden Tugay Özel, av tüfeğini ters olarak sırtına asmak istedi. Bu sırada tüfeğin kazayla ateş alması sonucu göğsüne ve karnına isabet eden saçmalarla Özel ağır yaralandı. Çevredekiler tarafından özel bir araçla hastaneye götürülmek istenen Tugay Özel, yolda ambulansa alınarak Keşan Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Özel, burada yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Tugay Özel’in ölüm haberini alarak hastaneye gelen yakınları ise sinir krizi geçirdi.
GERİYE FACEBOOK’TAKİ AV FOTOĞRAFLARI KALDI

Özel’in av meraklısı olduğu ve sosyal paylaşım sitesi Facebook’taki sayfasında tüfeğiyle çekilmiş av fotoğraflarını yayınladığı bildirildi. Jandarma, olay sırasında çevrede bulunan diğer avcıları ifadelerine başvurmak üzere İpsala İlçe Jandarma Komutanlığı’na götürdü. Tugay Özel’in cesedi, savcı ve jandarmanın yaptığı incelemenin ardından otopsi için İstanbul Adli Tıp Kurumu’na gönderildi. Olayla ilgili başlatılan soruşturma sürüyor.

FOTOĞRAFLI

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.