Avukat Babasıyla Annesini Öldüren Sanık Hastaneye Gönderildi

Salih ÜÇTEPE/ADANA, () - ADANA'da oturdukları villanın mutfağında sırtlarından defalarca bıçaklanarak öldürülen avukat 50 yaşındaki Yüksel Pişkin ve eşi 48 yaşındaki Nilay Pişkin'in oğulları cinayet sanığı 30 yaşındaki Ali...

01 Kasım 2014 Cumartesi 12:46
Avukat Babasıyla Annesini Öldüren Sanık Hastaneye Gönderildi






Salih ÜÇTEPE/ADANA, () - ADANA'da oturdukları villanın mutfağında sırtlarından defalarca bıçaklanarak öldürülen avukat 50 yaşındaki Yüksel Pişkin ve eşi 48 yaşındaki Nilay Pişkin'in oğulları cinayet sanığı 30 yaşındaki Ali İhsan Pişkin, akıl sağlığının belirlenmesi için hastaneye gönderildi.
23 Ekim'de merkez Çukurova İlçesi Kurttepe Mahallesi Gondol Sitesi'ndeki evlerinin mutfağında avukat Yüksel Pişkin 31 bıçak darbesi eşi Nilay Pişkin de 27 bıçak darbesiyle öldürülmüş olarak bulundu. Olayla ilgili birinci derece şüpheli olarak gözaltına alınan çiftin birlikte yaşadığı oğulları Ali İhsan Pişkin ise Emniyet Müdürlüğü'ndeki ifadesinde suçlamaları kabul etmedi. Güvenlik kamerası kayıtlarına göre akşamdan olayın ortaya çıktığı saate kadar eve giren kimseye rastlanmaması, kapı ve pencerelerde zorlama olmaması nedeniyle şüpheli sıfatıyla sorgulanan Pişkin, anne ve babasını öldürdüğü iddialarını reddetti. Evde kanlı eşofmanı ile kanlı çorabı bulanan Pişkin, polisin diğer tüm sorularını yanıtsız bıraktı.
TUTUKLANDI

Anne ve babasını aralarında çıkan tartışmanın ardından öldürmüş olabileceği üzerinde durulan Pişkin, anne ve babasının cesetlerini mutfakta bulduğunu olayla ilgilisinin olamadığını savundu. Pişkin ifadesinin ardından tutuklandı. Pişkin, mahkeme koridorlarında, "Delil yok, bir şey yok, gören yok duyan yok niye beni suçluyorlar bilmiyor" diye tepki gösterdi.
RUH SAĞLIĞINA SEVK EDİLDİ
Tutuklanıp cezaevine gönderilen Ali İhsan Pişkin, Cumhuriyet Savcısı'nın talebi üzerine akıl sağlığının belirlenmesi için Adana Dr. Ekrem Tok Ruh Sağlığı ve Hastalıkları Hastanesi'ne gönderildi. Pişkin'in müşahede altında tutularak akıl sağlığının belirleneceği öğrenildi.

FOTOĞRAF

 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.