Avukatlardan Baretli Eylem

Cem TURSUN / İstanbul, () "İşçi Avukat Hakları Platformu" üyesi bir grup avukat, baro seçimleri öncesinde işçi, stajyer ve genç avukatların haklarının tanınması talebiyle adliye önünde baretli eylem yaptı. Çağlayan'daki İstanbul...

30 Eylül 2014 Salı 13:57
Avukatlardan Baretli Eylem






Cem TURSUN / İstanbul, () "İşçi Avukat Hakları Platformu" üyesi bir grup avukat, baro seçimleri öncesinde işçi, stajyer ve genç avukatların haklarının tanınması talebiyle adliye önünde baretli eylem yaptı.
Çağlayan'daki İstanbul Adalet Sarayı önünde toplanan ve bazılarının işçi bareti taktığı avukatlar, Ekim ayında yapılacak İstanbul Barosu seçimleri nedeniyle bütün adayların hazırladıkları 7 maddelik protokolü imzalamasını istedi. Avukatlar adına açıklama yapan Ezgi Nur Şahin, "Seçime katılacak avukatların büyük bir kısmını işçi avukatlar oluşturacaktır. İşçi Avukat Hakları Platformu olarak işçi, stajyer ve genç avukatların haklarının tanınması ve bu hakların etkin bir biçimde hayata geçirilmesi için bütün İstanbul Barosu başkan adaylarına çağrıda bulunuyoruz. Onları genç meslektaşlarını yalnızca seçim dönemlerinde hatırlamayıp başkan olduktan sonra da işçi ve stajyer avukat haklarının hayata geçirilmesi için mücadele etmeye ve hazırladığımız protokole imza atmaya çağırıyoruz" diye konuştu. Avukat Şahin ardından hazırladıkları 7 maddelik protokolü okudu.
(FOTOĞRAFLI)

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.