Baba ve kızı, sobadan sızan gazdan zehirlendi

FATSA (Ordu), () - ORDU'nun Fatsa İlçesi'nde sobadan sızan karbonmonoksit gazından zehirlenen baba ve kızı, hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı. Fatsa İlçesi Dumlupınar Mahallesi’nde oturan 48 yaşındaki Ramazan Tiryaki ile...

26 Nisan 2015 Pazar 17:53
Baba ve kızı, sobadan sızan gazdan zehirlendi






FATSA (Ordu), () - ORDU'nun Fatsa İlçesi'nde sobadan sızan karbonmonoksit gazından zehirlenen baba ve kızı, hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı.
Fatsa İlçesi Dumlupınar Mahallesi’nde oturan 48 yaşındaki Ramazan Tiryaki ile kızı 21 yaşındaki Merve Tiryaki, evlerinin salonundaki kömür sobasını yaktı. Aynı odada oturan baba ve kızı bir süre sonra baygınlık geçirdi. Baba Ramazan Tiryaki, 112'yi arayarak ambulans çağırdı. Olay yerine gelen 112 ekipleri tarafından ilk müdahalesi yapılan baba ve kızı daha sonra ambulansla Fatsa İlçe Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Yapılan tetkiklerde Ramazan Tiryaki ile kızı Merve Tiryaki'nin sobadan sızan karbonmonoksit gazından zehirlendikleri belirtildi. Olayla ilgili polis tarafından soruşturma başlatıldı.

 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.