Babasını kanlar içinde görünce eline tüfeği alıp çatıya çıktı

Hasan DÖNMEZ/ KONYA,() -KONYA’da çobanlık yapan babası 55 yaşındaki Hasan I.'nın hayvanlarına baktığı kişi tarafından hırsızlık suçlamasıyla dövülmesine sinirlenen 22 yaşındaki Mustafa I., babasını döven kişiler tekrar gelir...

23 Mayıs 2015 Cumartesi 16:46
Babasını kanlar içinde görünce eline tüfeği alıp çatıya çıktı






Hasan DÖNMEZ/ KONYA,() -KONYA’da çobanlık yapan babası 55 yaşındaki Hasan I.'nın hayvanlarına baktığı kişi tarafından hırsızlık suçlamasıyla dövülmesine sinirlenen 22 yaşındaki Mustafa I., babasını döven kişiler tekrar gelir diye av tüfeğiyle çatıya çıktı. Bir kaç kez havaya ateş eden Mustafa I., polisin uzun süren ikna çalışması sonucu çatıdan indirildi. Oğlunu polisler ikna etmek isterken av tüfeğini alıp kamyonetin kasasına çıkan Hasan I. da, yine polis tarafından ikna edilip, silahı bıraktı.
Olay, bugün saat 13.00'de merkez Karatay İlçesi Çatalhöyük Mahallesi Özpınar Sokak’ta meydana geldi. Evinin bahçesindeki ahırda ve çevresindeki arazide bir kaç kişinin büyükbaş hayvanını otlatıp, bakımını yapan Hasan I., iddiaya göre 5 büyükbaş hayvanı kayıp olan, hayvanlarına baktığı bir kişi tarafından hırsızlık suçlamasıyla dövüldü. Eve geldiğinde babasının kanlar içinde gören Mustafa I., da döven kişilerin tekrar evlerine gelme ihtimali üzerine av tüfeğini alıp evin çatısına çıkarak beklemeye başladı.
Bu sırada hayvanları kayıp olan kişinin 'hırsızlık' ihbarı sonucu eve gelen polis, karşısında çatıda silahla bekleyen Mustafa I.'yı gördü. Mustafa I. da polisleri görünce, paniğe kapılarak havaya bir kaç el ateş açtı. Ardından çelik yeleklerini giyen polis, Mustafa I.'yı ikna edip çatıdan inmesini sağlamaya çalıştı. Ancak Mustafa I., ikna olmadı. Devreye ağabeyi Fatih I. girmesine rağmen Mustafa I., çatıdan inmek istemedi. Oğlunun çatıda silahla direnmesi üzerine baba Hasan I. da, başka bir av tüfeğini alıp, bahçedeki kamyonetin kasasına çıktı. Polis, bu kez baba ve oğlu ikna etmeye çalıştı. Polis, Mustafa I.'ya ‘baban yaralı, onu hastaneye götürmemiz gerek’ demesi üzerine ikna olup, silahını bırakıp çatıdan indi. Oğlunun silahını bıraktığını gören ve dövüldüğü sırada aldığı darbeler sonucu yaralanan baba Hasan I. da, av tüfeğini bıraktı ve ambulansla hastaneye kaldırıldı. Mustafa I. da ifadesi alınmak üzere polis merkezine götürüldü. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.


FOTOĞRAF
 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.