Babasını ve kardeşini yaralayıp kaçtı

Eyüp KELEBEK/ ESKİŞEHİR, () - ESKİŞEHİR'de 29 yaşındaki V.T., çıkan tartışmada babası 53 yaşındaki Abdülkadir Tedik ile kardeşi 27 yaşındaki Gökhan Tedik'i av tüfeğiyle yaralayıp kaçtı. Olay, akşam saatlerinde Fevzi Çakmak...

07 Mart 2015 Cumartesi 23:27
Babasını ve kardeşini yaralayıp kaçtı






Eyüp KELEBEK/ ESKİŞEHİR, () - ESKİŞEHİR'de 29 yaşındaki V.T., çıkan tartışmada babası 53 yaşındaki Abdülkadir Tedik ile kardeşi 27 yaşındaki Gökhan Tedik'i av tüfeğiyle yaralayıp kaçtı.
Olay, akşam saatlerinde Fevzi Çakmak Mahallesi Şenler Sokak'ta meydana geldi. V.T., aile içi bir meseleden dolayı babası Abdülkadir Tedik ile tartıştı. Kavgaya dönüşen olayda V.T. av tüfeğiyle ateş ederek babası Abdülkadir Tedik ve kardeşi Gökhan Tedik'i yaraladı. V.T., olay yerinden kaçarken yaralanan baba Abdülkadir Tedik Yunus Emre Devlet Hastanesi'ne, Gökhan Tedik ise Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Hastanesi'ne kaldırıldı. Tedaviye alınan baba-oğulun sağlık durumlarının iyi olduğu belirtilirken polis V.T.'yi yakalamaya çalışıyor.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.