Bağcılar'da Otomobile Taşlı Ve Silahlı Saldırı 4 Yaralı

BAĞCILAR'da, kimliği belirsiz kişiler, seyir halindeki bir araca taşlı ve silahlı saldırı düzenledi. Otomobilde bulunan 1 genç kız silahla, 3 kişi de atılan taşlarla yaralandı. Alınan bilgiye göre,...

20 Ekim 2014 Pazartesi 01:56
Bağcılar'da Otomobile Taşlı Ve Silahlı Saldırı 4 Yaralı






Bağcılar'da Otomobile Taşlı Ve Silahlı Saldırı 4 Yaralı

Soner HASIRCIOĞLU / İstanbul, () - BAĞCILAR'da, kimliği belirsiz kişiler, seyir halindeki bir araca taşlı ve silahlı saldırı düzenledi. Otomobilde bulunan 1 genç kız silahla, 3 kişi de atılan taşlarla yaralandı.

Alınan bilgiye göre, olay Bağcılar Meydanı'nda akşam saatlerinde meydana geldi. Ömer Faruk Kale, babasına ait 34 FK 7602 plakalı otomobiline aldığı ikisi kız 3 arkadaşıyla birlikte gezintiye çıktı. Araç Bağcılar Meydanı'na geldiği sırada, otomobile kimliği belirsiz kişiler tarafından taşlı ve silahlı saldırı düzenlendi. Otomobil sürücüsü Ömer Faruk Kale ile A.B ve F.Y vücutlarına isabet eden taşlarla hafif şekilde yaralanırken, kurşunlardan biri ise bagaj kısmından girip arka koltuktan çıkarak Y.T adlı genç kızın sırtına isabet etti.

Olay sonrası Bakırköy Dr. Sadi Konuk Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılan Y.T tedavi altına alındı. Saldırı sonrası Bağcılar Polis Merkezi'ne çekilen Kale'nin aracında polis tarafından inceleme yapıldı. Otomobilde 2 kurşun deliği dikkat çekerken, arka camın paramparça olduğu, otomobilin içinde de taş parçaları bulunduğu görüldü.

Polis olayla ilgili soruşturma başlattı.

BABA "TERÖR" DEDİ

Bu arada 'ya konuşan otomobilin sahibi Ali Kale, olayı gerçekleştirenlerin eylemciler olduğunu öne sürerek, bu tip terör olaylarının önlenmesi gerektiğini söyledi. Ancak Emniyet yetkilileri olayın siyasi yönünün gözükmediğini belirtti.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.