Bahçelievler'de AVM boşaltıldı: Polis 8 kişiyi gözaltına aldı

Bahçelievler Ömür Plaza'da elinde silahlı kişilerin varlığı polisi harekete geçirdi. Terör bağlantılı olduğu iddia edilen operasyon sonrası 8 kişi gözaltına alındı. Polis yetkilileri operasyonun terör bağlantılı olmadığını açıkladı,

02 Kasım 2017 Perşembe 19:31
Bahçelievler'de AVM boşaltıldı: Polis 8 kişiyi gözaltına aldı






Bahçelievler'de AVM boşaltıldı: 8 kişi gözaltında

Elinde silahla bir alışveriş merkezine giren silahlı şahıslar polisi harekete geçirdi. Ömür Plaza polis tarafından tamamen boşaltılırken, çevrede önlem alındı.

Bahçelievler'de bir alışveriş merkezinde hareketlilik yaşanıyor. Boşaltılan alışveriş merkezine çok sayıda polis ekibi sevkedildi

Bahçelievler'de bir alışveriş merkezinde hareketlilik yaşanıyor. Boşaltılan alışveriş merkezine çok sayıda polis ekibi sevkedildi. İçeride silahlı bir kişinin olduğu öne sürülüyor. Alışveriş merkezine özel harekat polisleri de geldi.

Boşaltılan alışveriş merkezine çok sayıda polis ekibi sevkedildi. Özel Harekat polisi destekli operasyonda 8 kişinin gözaltına alındığı öğrenildi. Emniyet yetkilileri, operasyonun terör bağlantılı olmadığını ifade etti. Şüphelilerin bir süredir polisin takibinde olduğu kaydedildi.
GÖRGÜ TANIKLARI ANLATTI
Görgü tanıkları, "Biz spor yapıyorduk, polisler silahlarıyla yukarı çıktı. Anlayamadık ne olduğunu. Panik yaptık. İçeride şüpheli 2-3 kişi var, onları arıyorlarmış. İçeride bizi 1 saat kadar beklettiler, şimdi yeni çıkardılar" dedi.

Son Güncelleme: 02.11.2017 23:02
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.