Bahçelievler Ömür AVM'de operasyondan Şirinler Çetesi çıktı

İstanbul polisinin uzun süredir takip ettiği Şirinler Çetesi'ne yönelik son operasyon Bahçelievler Ömür AVM'de düzenlendi. Tam 5 saat süren operasyonun detayları sır gibi saklanıyor

02 Kasım 2017 Perşembe 23:00
Bahçelievler Ömür AVM'de operasyondan Şirinler Çetesi çıktı






Bahçelievler Ömür AVM'de operasyondan Şirinler Çetesi çıktı


İstanbul polisini bir süredir peşinden koşturan Sabri Şirin çetesine yönelik operasyon Bahçelievler Ömür AVM'de son buldu. Şirinler çetesi lideri 'Max' lakaplı Bahçelievler'de bir restorana yapılan baskında 7 adamıyla birlikte gözaltına alındı. AVM'de 5 saat süren aramaların ardından delil torbasına konulan çok sayıda eşya polis tarafından incelenmek üzere götürüldü.

Olay, akşam saatlerinde Bahçelievler'de bir alışveriş merkezinde meydana geldi. Alışveriş merkezinin restoranında bir kişide silah görüldüğü iddiası üzerine polis ekiplerine haber verildi.

Edinilen bilgilere göre; bugün ihbar üzerine alışveriş merkezine gelen polis ekipleri önce alışveriş merkezini boşalttı. Ekipler daha sonra özel harekat destekli operasyon düzenledi. Operasyonda 7 şüpheli gözaltına alınırken, şüpheli şahıslarla birlikte silah da ele geçirildi. Polis ekipleri alışveriş merkezi çevresinde önlemlerini sürdürüyor.

ŞİRİNLER ÇETESİNE ŞOK BASKIN

Organize Suç örgütü liderliği, cinayet, yaralama ve yağma gibi bir çok suçtan hakkında arama kararı bulunan Sabri Şirin'in bulunduğu restorana, Organize Suçlarla Mücadele ekiplerince baskın yaptı.

Baskın anında doğabilecek herhangi bir olumsuz duruma karşılık restoranın içerisinde bulunduğu AVM'yi kapatan polis, çete lideri Şirin ile yanında bulunan 7 adamını gözaltına aldı.

AVM İÇİNDE İNCELEMELER SÜRÜYOR

Ekipler, kısmen boşaltılan ve giriş çıkışları kontrol altına alınan alışveriş merkezinde incelemelerini sürdürüyor.

YILLARDIR SARALLAR ÇETESİYLE ÇATIŞIYORLAR

Şirinler çetesinin liderliğini Max olarak bilinen Mehmet Sabri Şirin yürütüyor. Sarallar çetesi ile birlikte hareket eden Şirinler çetesi bir anlaşmazlık nedeniyle araları açıldı. Şirinler ve Sarallar çetesi arasında kanlı hesaplaşmalar yaşanıyor.

Son Güncelleme: 02.11.2017 23:50
Anahtar Kelimeler:
AVMBahçelievlerÖmür AVM
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.