Bahçesinde esrar üretmet için sera kurmuş

Konya'nın Kadınhanı ilçesinde, jandarma tarafından bir eve operasyon düzenlendi. Operasyonda 13 kilo 850 gram kubar esrar ile yaklaşık 4 bin 350 kök hint keneviri ele geçirildi

20 Temmuz 2018 Cuma 06:50
Bahçesinde esrar üretmet için sera kurmuş






Bahçesinde esrar üretmet için sera kurmuş


Uyuşturucu ile mücadele ekipleri son dönemde sera yöntemiyle ekilen hint keneviri bahçelerine savaş açtı. Konya Kadınhanı Saçıkara Mahallesi'nde bu yöntemle ekilen 4 bin 350 kök esrar üretiminde kullanılan hint keneviri buldu.


Konya İl Jandarma Komutanlığı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri, ilçeye bağlı Saçıkara Mahallesi'nde bir evde kenevir yetiştirildiği bilgisini aldı. Bunun üzerine Ali G.'ye ait eve, Atlantı Jandarma Karakol Komutanlığı'na bağlı ekipler ile birlikte operasyon düzenlendi.

Edinilen bilgilere göre düzenlenen operasyonda sera haline getirilmiş bahçede ekili vaziyette 4 bin 350 kök hint keneviri ile 13 kilo 850 gram kubar esrar ele geçirildi. Gözaltına alınan Ali G., ifadesi alınmak üzere Jandarma Komutanlığı'na götürüldü. Soruşturma sürüyor.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.