Bakırköy'de yürümek isteyen grubu polis dağıttı

PKK'lı militanların sabah erken saatlerde savaş alanına çevirmek istediği Bakırköy'de öğleden sonra bu kez de HDP'li Figen Yüksekdağ ile korsan gösteri yapmak isteyen partililer ortaya çıktı.

20 Mart 2016 Pazar 14:50
Bakırköy'de yürümek isteyen grubu polis dağıttı







Bakırköy'de yürümek isteyen grubu polis dağıttı

Terör örgütü PKK yandaşları ile HDP Milletvekili Pervin Buldan'ın da aralarında bulunduğu grup, "yasak kararı"na rağmen Bakırköy Halk Pazarı alanına yürümek isteyince polis müdahalede bulundu.

İstanbul Valiliği'nin Nevruz kutlamalarına izin vermediği pazar alanı ve çevresinde güvenlik önlemi devam ediyor. Kimlik kontrolü yapan polis, bölgeye girişlere izin vermiyor. İncirli'de Alpay İzer Sokakta toplanan HDP milletvekilleri Filiz Kerestecioğlu ve Pervin Buldan ile beraberindeki grup basın açıklaması yapmak istedi. Polis gruba izin vermedi. Bu sırada başka bir gruba müdahale edildi. Polisin biber gazlı kapsülle müdahale ettiği grup ara sokaklara dağıldı.
Öte yandan çevrede kimlik kontrolü yapan polis şüpheli gördüklerini gözaltına aldı. Zaman zaman polis ile vatandaş arasında gergin anlar yaşanıyor.
Son Güncelleme: 20.03.2016 14:51
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.