Balık oltası almak için baraj gölüne giren lise öğrencisi boğuldu

Mustafa KILIÇLI/ PAZARCIK,(Kahramanmaraş),() - KAHRAMANMARAŞ'ın Pazarcık İlçesi'nde, baraj gölünde gördüğü balık oltasını almak için suya giren ve akıntıya kapılan lise öğrencisi 17 yaşındaki Kubilay Andırınlı boğularak öldü....

07 Mart 2015 Cumartesi 21:47
Balık oltası almak için baraj gölüne giren lise öğrencisi boğuldu






Mustafa KILIÇLI/ PAZARCIK,(Kahramanmaraş),() - KAHRAMANMARAŞ'ın Pazarcık İlçesi'nde, baraj gölünde gördüğü balık oltasını almak için suya giren ve akıntıya kapılan lise öğrencisi 17 yaşındaki Kubilay Andırınlı boğularak öldü.
Olay, öğle saatlerinde Menderes Mahallesi yakınlarındaki Kartalkaya Barajı'nda meydana geldi. İddiaya göre, Atatürk Anadolu Lisesi 11'inci sınıf öğrencisi Kubilay Andırınlı, arkadaşlarıyla birlikte gezinmek için gittiği baraj gölünde gördüğü balık oltasını almak için suya girdi. Akıntıya kapılarak bir süre sonra gözden kaybolan Andırınlı'yı kurtarmak isteyen arkadaşları başarılı olamayınca jandarma ve sağlık görevlilerinden yardım istedi. İhbar üzerine olay yerine gelen jandarmaların çağırdığı Büyükşehir Belediyesi Su Altı Arama Kurtarma ekibi, Kubilay Andırınlı'nın cesedini kıyıya 15 metre uzaklıkta buldu. Sudan çıkarılan gencin cesedi, otopsi için Adana Adli Tıp Kurumu'na gönderilirken, ölüm haberini alan yakınları sinir krizi geçirdi. Olayla ilgili başlatılan soruşturma sürdürülüyor.


FOTOĞRAFLI

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.