Balyozlu Kuyumcu Soyguncularından İkisi Daha Yakalandı

Bülent CİVANOĞLU/BURSA, () - BURSA'da, cuma namazı sırasında kepengi kapalı bir kuyumcunun camlarını balyozla kırarak soymaya kalkışan, ancak karşılarında eli silahlı işyeri sahibini görünce kaçan yüzü maskeli 3 kişiden 2'si daha...

29 Ekim 2014 Çarşamba 13:24
Balyozlu Kuyumcu Soyguncularından İkisi Daha Yakalandı






Bülent CİVANOĞLU/BURSA, () - BURSA'da, cuma namazı sırasında kepengi kapalı bir kuyumcunun camlarını balyozla kırarak soymaya kalkışan, ancak karşılarında eli silahlı işyeri sahibini görünce kaçan yüzü maskeli 3 kişiden 2'si daha polis tarafından yakalandı. Daha önce yakalanan Hanifi D. (24) çıkarıldığı mahkemece tutuklanmıştı.
Merkez Yıldırım ilçesi Şirinevler Mahallesi Pazar Caddesi'nde geçen cuma günü namaz saati meydana gelen olayda, İsmet Işık'a ait kuyumcuya gelen yüzleri maskeli 3 kişi ellerindeki demir makası ile kepenk kilidini kesti. Daha sonra vitrinin camlarını balyozla kıran şüpheliler, işyerinin içinde bekleyen işyeri sahibinin kardeşi Özgür Işık'ı (25) elinde tabanca ile görmelerine rağmen camı kırmaya devam ettiler. Soyguncular, Işık'ın kendilerine dört el ateş etmesi üzerine plakasız otomobille kaçtı.
Güvenlik kamerası tarafından saniye saniye görüntülen soygun girişiminden sonra parmak izi alan polis, şüphelilerden birin 30'dan fazla suç kaydı olan Hanifi D. oluduğunu tespit etti. Cezaevi firarisi olan ve geçen hafta Yavuz Selim Mahallesi'nde iki kişinin yaralanma olayından da aranan Hanifi D., Arabayatağı Mahallesi'ndeki evinde yakalandıktan sonra çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.
Olayla ilgili soruşturmayı sürdüren polis, soygunun planlayıcısı olduğu iddia edilen ve çelik kasa hırsızlığından suçundan tutuklu bulunduğu cezaevinden bir ay önce tahliye edilen Muhammet D. (23) ile Harun Y. 'yi (22) de yakalayıp gözaltına aldı.

FOTOĞRAFLI
 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.