Banka çıkışı aracın camlarını kırıp 400 bin TL'yi gasp ettiler

Tahsin GÜNER/ANKARA, () - ANKARA'da bir bankadan yaklaşık 400 bin Lira çekip aracına binen bir kişi banka çıkışı gasp edildi.  Yenimahalle'de, Ostim 100. Yıl Bulvarı'ndaki bir bankaya giden, Murat B., şubeden 400 bin Lira çekti....

27 Ocak 2015 Salı 19:26
Banka çıkışı aracın camlarını kırıp 400 bin TL'yi gasp ettiler






Tahsin GÜNER/ANKARA, () - ANKARA'da bir bankadan yaklaşık 400 bin Lira çekip aracına binen bir kişi banka çıkışı gasp edildi. 
Yenimahalle'de, Ostim 100. Yıl Bulvarı'ndaki bir bankaya giden, Murat B., şubeden 400 bin Lira çekti. Banka şubesinden çıkışta Murat B.'nin bindiği araca yaklaşan kimliği belirsiz kişiler aracın camlarını kırıp, 400 bin Lirayı alarak, CB 1224 AB yabancı plakalı bir araca binerek kayıplara karıştı. Olay yerine çağrılan polis ekipleri bölgede inceleme yaparken, şüphelilerin kaçtığı araç, Macunköy Merkez Camisi'nin yanında terk edilmiş olarak bulundu. Polis ekipleri Murat B.'nin ifadesi doğrultusunda gaspçıları yakalamak için çalışma başlattı.

FOTOĞRAFLI

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.