Bar Çikişi Bıçaklandı

Yeliz ALAGÖZ/ÇAYCUMA (Zonguldak), () - ZONGULDAK'ın Çaycuma İlçesi'nde bar çıkışı bıçaklanan 28 yaşındaki Hacı Cenap K., yaralandı. Olayla ilgili gözaltına alınan ve suçlamayı kabul etmeyen şüpheli serbest bırakıldı. Hacı Cenap...

21 Ekim 2014 Salı 11:27
Bar Çikişi Bıçaklandı






Yeliz ALAGÖZ/ÇAYCUMA (Zonguldak), () - ZONGULDAK'ın Çaycuma İlçesi'nde bar çıkışı bıçaklanan 28 yaşındaki Hacı Cenap K., yaralandı. Olayla ilgili gözaltına alınan ve suçlamayı kabul etmeyen şüpheli serbest bırakıldı.
Hacı Cenap K., iddiaya göre dün akşam alkol aldığı barda 31 yaşındaki Erhan T. ile küfür yüzünden tartıştı. Hacı Cenap K., saat 22.30 sıralarında bar çıkışında 3 yerinden bıçaklandı. Ağır yaralanan Hacı Cenap K., Çaycuma Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı, daha sonra da Zonguldak Atatürk Devlet Hastanesi'ne sevk edildi.
Olayla ilgili Hacı Cenap K.'nın barda tartıştığı Erhan T. gözaltına alındı. Erhan T., polisteki ifadesinde bara ailesiyle gittiğini, Hacı Cenap K. ile barda küfür ettiği için tartıştıklarını, ancak bıçaklama olayının yaşanmadığını iddia etti.

Adliyeye sevk edilen Erhan T., adli kontrol şartı uygulaması ile serbest bırakıldı. Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

FOTOĞRAFLI
 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.