BARIŞMAK İÇİN TOPLANAN İKİ GRUP SİLAHLI KAVGA ETTİ: 1 ÖLÜ 3'Ü POLİS 15 YARALI

Hasan BÖLÜKBAŞ/AKSARAY, () - AKSARAY’da aralarındaki husumeti gidermek için bir araya gelen iki grup arasında çıkan sözlü tartışma, sopalı ve silahlı kavgaya dönüştü. Kavgada 15 yaşındaki Ali Altınbaş olay yerinde ölürken, 3’ü...

21 Aralık 2014 Pazar 22:15
BARIŞMAK İÇİN TOPLANAN İKİ GRUP SİLAHLI KAVGA ETTİ: 1 ÖLÜ 3'Ü POLİS 15 YARALI






Hasan BÖLÜKBAŞ/AKSARAY, () - AKSARAY’da aralarındaki husumeti gidermek için bir araya gelen iki grup arasında çıkan sözlü tartışma, sopalı ve silahlı kavgaya dönüştü. Kavgada 15 yaşındaki Ali Altınbaş olay yerinde ölürken, 3’ü polis 15 kişi de yaralandı.

Olay, saat 19.00 sıralarında merkez Yeni Mahalle’de meydana geldi. İddiaya göre 30 Mart muhtarlık seçimlerinde anlaşmazlık yaşanan ve aralarında husumet bulunan iki akraba grubu bu akşam barışmak için bir araya geldi. Akrabalar arasındayaşanan sözlü tartışma kısa sürede sopalı kavgaya dönüştü. Kalabalık içerisinde bulunan kimliği belirsiz kişiler birbirlerine ateş açtı. Açılan ateş sonucu 15 yaşındaki Ali Altınbaş olay yerinde hayatını kaybederken, kavga ihbarı üzerine olay yerine gelen polis memurları Adem Çiftçi, Burhanettin Bozkurt ve Mustafa Kıyaç, vücutlarına isabet eden kurşunlarla yaralandı. Yaralılar ambulanslarla Aksaray Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Olay yerine çok sayıda çevik kuvvet ekibi sevk edilirken, bazı kişilerin gözaltına alındığı bildirildi.


Aksaray İl Emniyet Müdürü Mehmet Aslan da hastaneye gelerek yaralı polisleri ziyaret etti. Mahalleyi abluka altına alan polis ekipleri şüphelileri araştırıyor.

Olayda tabanca ve pompalı tüfekle çeşitli yerlerinden yaralananların isimleri ise şöyle: Muhammet Y.(23), Erkan A. (32), Üçler Y. (26), Oruç Y. (28), Mensule A.(50),  Mustafa S. (27), Ahmet K. (37), Doğan A. (48), Ömer K.(31), Şevket A.(28), Hatice Y.(47), Savaş Y.(29),

FOTOĞRAF

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.