Bartın’da İsrail Protestosu

BARTIN'da, İsrail askerlerinin Mescid-i Aksa'ya yönelik müdahalesi protesto edildi. Anadolu Gençlik Derneği üyeleri, Cuma namazının ardından Hükümet Caddesi'nde toplandı. Yaklaşık 100 kişi, 'Zulme sessiz kalmak zulümdür', 'Oluk oluk...

07 Kasım 2014 Cuma 16:04
Bartın’da İsrail Protestosu






BARTIN'da, İsrail askerlerinin Mescid-i Aksa'ya yönelik müdahalesi protesto edildi.
Anadolu Gençlik Derneği üyeleri, Cuma namazının ardından Hükümet Caddesi'nde toplandı. Yaklaşık 100 kişi, 'Zulme sessiz kalmak zulümdür', 'Oluk oluk kan aksa da Mescid-i Aksa kurtulacaktır', 'Zalimler için yaşasın cehennem' yazılı dövizler taşıyarak ve slogan atarak İsrail'i protesto etti.
Basın açıklamasını okuyan Aydın Güngör, "İsrail küstahça tüm kutsal değerlerimize saldırarak Filistinli Müslümanları çileden çıkarmaktadır. Terör örgütü İsrail'in ve aynı örgütün silahlı unsurlarının bu çirkeflikleri kabul edilebilir değildir. İsrail sadece Müslümanlar için değil, insanlıktan nasibini almış herkes için bir beladır. İlk kıblemiz olan Mescid-i Aksa'nın işgali kabul edilemez. Terör örgütü İsrail'in Kudüs'ten ve işgal ettiği topraklardan sökülüp atılacağı günler çok yakındır. Zafer inananlarındır ve zafer yakındır" dedi.
Basın açıklamasının ardından grup dağıldı.

FOTOĞRAFLI

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.