Başakşehir'de tanker araçları eze eze durdu

İstanbul Başakşehir'de bir tanker yolda arıza yaptı. Yola park edilen tanker kaya kaya 12 araca çarparak güçlükle durduruldu.

07 Nisan 2018 Cumartesi 09:34
Başakşehir'de tanker araçları eze eze durdu






Başakşehir'de tanker araçları eze eze durdu


Başakşehir'de arıza yapan tankerini tamir etmek isteyen sürücü yol kenarına park ettiği aracının altına girdi. Bu sırada kayan tanker, seyir halindeki 12 araca çarptı. Ortalık adeta savaş alanına döndü

Başakşehir'de arıza yapan tankerini tamir etmek isteyen sürücü yol kenarına park ettiği aracının altına girdi. Bu sırada tanker kaymaya başladı. Aracın altındaki sürücü yaralanırken yola çıkan tanker seyir halindeki 12 araca çarptı. Sürücüler kazadan yara almazken yol savaş alanına döndü.

Tanker sürücüsü ise hastaneye kaldırıldı.

Edinilen ilk bilgilere göre; olay yerine çok sayıda polis, itfaiye ve sağlık ekibi sevk edildi.

KAZA ANI KAMERADA

Kaza anı bir iş yerinin güvenlik kamerası tarafından görüntülendi. Görüntülerde park halindeki tankerin kayarak yola doğru gittiği görülüyor. Bu sırada sürücü tankerin altından çıkıyor. Tanker araçlara çarparak bir süre yol aldıktan sonra refüje çarparak duruyor. Diğer sürücüler hemen yardıma koşuyor. 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.