Başakşehir'de köprüye katliam bombası : Faciayı polis önledi

Teröristler Başakşehir Güvercintepe Mahallesi'nde bulunan Asma Köprü'ye koydukları çivilerle güçlendirdikleri bombayla katliama hazırlanıyor...

08 Ekim 2015 Perşembe 23:56
Başakşehir'de köprüye katliam bombası : Faciayı polis önledi






Başakşehir'de köprüye katliam bombası : Faciayı polis önledi

İstanbul polisi Başakşehir'de büyük bir katliam girişimini son anda önledi. Teröristlerin düdüklü tencereye yerleştirdiği bomba Güvercintepe Asma Köprüsü altına tuzakalndığını farkeden polis çivilerle güçlendirilmiş bomba düzeneği buldu..


Başakşehir Güvercintepe Mahallesi'nde asma köprünün altında düdüklü tencere içerisinde 4,5 kiloluk bomba ele geçirildi. Polis ekipleri, bombayı hazırlayan ve koyan kişilerin yakalanması için çalışma başlattı.

ÇİVİLİ BOMBA YAPMIŞLAR

Edinilen bilgiye göre, saat 14.00 sıralarında Güvercintepe Safa Caddesi'ndeki asma köprünün altında çevresi taşlarla çevrili şüpheli bir siyah poşet gören vatandaşlar durumu polise bildirdi. Yapılan ihbarın ardından olay yerine gelen polis ekipleri, dibi toprağa gömülü siyah poşet için olay yerine bomba imha uzmanlarını çağırdı. Durumu Terörle Mücadele Şubesi ekiplerine de bildiren ilçe polisi, çevrede önlem aldı. Olay yerine gelen uzman ekipler, yaptıkları incelemede poşette düdüklü tencere olduğunu belirledi. Kapağı açık olan tencerenin içerisinde pamuğa sarılı çivilerin olduğunu gören ekipler, paketi kontrollü bir şekilde açtı.

Yapılan incelemede tencerenin içerisinde basınç etkili, fitil ateşlemeli bir mekanizma ve 4,5 kilogram patlayıcı madde olduğu tespit edildi. Bomba incelenmek üzere Vatan Caddesi'nde bulunan Kriminal Polis Laboratuvarı'na götürülürken, polis ekipleri bombayı hazırlayan ve koyan şüphelileri yakalamak için çalışma başlattı.
Son Güncelleme: 09.10.2015 00:05
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.