Başına Poşet Geçirilerek Ağaca Asılan Cansız Manken, Polisi Alarma Geçirdi‏

BITLIS’in Tatvan ilçesinde elbise giydirilerek boynundan iple ağaca asılan cansız manken polisi alarma geçirdi. Olay, akşam saatlerine doğru ilçenin Cumhuriyet Caddesi üzerinde buluna Ziraat Bankası'nın arka tarafında meydana geldi. Ağaca...

04 Kasım 2014 Salı 20:55
Başına Poşet Geçirilerek Ağaca Asılan Cansız Manken, Polisi Alarma Geçirdi‏






BITLIS’in Tatvan ilçesinde elbise giydirilerek boynundan iple ağaca asılan cansız manken polisi alarma geçirdi.

Olay, akşam saatlerine doğru ilçenin Cumhuriyet Caddesi üzerinde buluna Ziraat Bankası'nın arka tarafında meydana geldi. Ağaca asılmış bir kişi olduğunu gören vatandaşlar hemen polise haber verdi. Olay yerine gelen polis çevrede geniş güvenlik önlemi alarak inceleme yaptı. Yapılan incelemelinin ardından başına poşet geçirilmiş ve itihar süsü verilmiş kişinin cansız manken olduğunu anlaşıldı.

Ancak polis, patlayıcı olma ihmali üzerinde de durararak güvenlik önlemlerini artırdı. Caddeyi trafiğe ve yaya geçidine kapatan polis, üzerinde inceleme yaptıktan sonra mankenin önce yüzündeki poşeti çıkardı, ardından da üzerindeki elbiseyi çıkardı. Herhangi bir not bırakılmış olması ihtimaline karşın mankene giydirilen elbiselerin cebinde not arayan polis ekipleri bir not bulamadı. Polis ekiplerince bacakları ve ayaklarını bir birinden ayrılan manken incelenmek üzere Emniyet'e götürüldü. Mankenin olay yerinden alınmasının ardından ise, güvenlik nedeniyle kapatılan yol yeniden trafiğe açıldı.

FOTOĞRAFLI

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.