Başkonsoloslukta Sarı Toz Paniği

Mustafa ÖZDABAK / İSTANBUL, () 4. Levent'teki Tekfen Tower binasının 16. katında bulunan Kanada'nın İstanbul Başkonsolosluğu'nda açılan bir zarftan çıkan sarı toz paniğe yol açtı. Bunun üzerine konsolosluk yetkilileri polisten yardım...

24 Ekim 2014 Cuma 12:01
Başkonsoloslukta Sarı Toz Paniği






Mustafa ÖZDABAK / İSTANBUL, () 4. Levent'teki Tekfen Tower binasının 16. katında bulunan Kanada'nın İstanbul Başkonsolosluğu'nda açılan bir zarftan çıkan sarı toz paniğe yol açtı. Bunun üzerine konsolosluk yetkilileri polisten yardım istedi. İlk gelen polisler olay yerinde güvenlik önlemi aldı. Olay yeri inceleme ve uzman polisler konsolosluğa sevk edildi. Olay yerine gelen bir sağlık ekibi çalışanları da maske ve önlük giyerek tedbir aldı. Kısa bir süre sonra Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD) ekipleri geldi. AFAD ekipleri özel elbise ve botlarını giyip yanlarına gaz maskeleri ve teçhizatlarını alarak binaya girdi. Ekipler inceleme başlattı. Bu arada bir konsolosluk yetkilisi de binaya geldi.
(FOTOĞRAFLI)

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.