Batman'da rögar kapaklarına bombalı tuzak

Terör örgütü yandaşları Batman'da kanalizasyon sistemine tuzakladıkları bombalı tuzak vatandaşyarın ihbarıyla ortaya çıktı.

25 Kasım 2015 Çarşamba 17:46
Batman'da rögar kapaklarına bombalı tuzak






Batman'da rögar kapaklarına bombalı tuzak

Terör örgütü yandaşları Batman'da kanalizasyon sistemine tuzakladıkları bombalı tuzak vatandaşyarın ihbarıyla ortaya çıktı. Batman Hilalevler Mahallesi'ndeki bir kanalizasyon rögar kapağına PKK'lı teröristlerin tuzakladığı el yapımı patlayıcı, güvenlik güçleri tarafından kontrollü imha edildi. Patlama sırasında çevredeki ev ve araçların camları kırıldı.

Hilalevler Mahallesi Otogar Caddesi'nde el yapımı patlayıcı düzeneğinin kanalizasyon rögarına tuzaklandığını tespit eden güvenlik güçleri, bomba imha uzman ekiplerini çağırdı.

Otogar Caddesi'nde, alınan önlemlerinin ardından, patlayıcı düzeneği, kontrollü imha edildi.

Patlayıcı büyük bir gürültüyle infilak ederken, çevrede bulunan binalar ve park halindeki araçların camları kırıldı.

Tahrip gücü yüksek patlayıcının imha edilmesi sırasında evl ve araçları hasar görenlere uğradıkları zararların valilik tarafından karşılanacağı belirtildi. Güvenlik güçleri patlayıcıyı tuzaklayan PKK'lıları yakalamak için çalışmalarını sürdürüyor.
Son Güncelleme: 25.11.2015 17:47
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.